Haberler

Bakan Eroğlu Yarın Türkiye'nin En Yüksek Barajını İnceleyecek

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, yarın Artvin'in Yusufeli ilçesinde 249 metre gövde yüksekliği ile Türkiye'nin en yüksek barajı olacak Deriner Barajı'nda incelemelerde bulunacak.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bugün başladığı Karadeniz programı çerçevesinde yarın Artvin'in Yusufeli ilçesinde 249 metre gövde yüksekliği ile Türkiye'nin en yüksek barajı olacak Deriner Barajı'nda incelemelerde bulunacak.

Karadeniz programına bugün Artvin programı ile başlayan Eroğlu, yarın da bu şehirde incelemelerini sürdürecek. Artvin Valiliği'ni ziyaret edecek olan Eroğlu, Yusufeli ilçesinde 249 metre gövde yüksekliği ile Türkiye'nin en yüksek barajı olacak Deriner Barajı'nda incelemelerde bulunacak.

Eroğlu, 18 Ağustos'a kadar sürecek olan Karadeniz programı kapsamında Rize, Trabzon, Giresun, Ordu ve Samsun illerinde Bakanlık çalışmalarıyla ilgili koordinasyon toplantıları gerçekleştirecek ve incelemelerde bulunacak.

- Ankara

Kaynak: ANKA / Politika

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title