Haberler

Bakan Ergün: Partilerin Çoğu Bölgeselleşmiş

Bakan Ergün, AK Parti'nin İzmir'de büyük bir güce sahip olduğunu belirterek "Öyle konuşuyorlar ki, zaman zaman arkadaşlarımızın morali bozuluyor. AK Parti, bir Türkiye partisidir" dedi

Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, AK Parti'nin İzmir'de büyük bir güce sahip olduğunu belirterek "Öyle konuşuyorlar ki, zaman zaman arkadaşlarımızın morali bozuluyor. AK Parti, bir Türkiye partisidir. Diğer partilerin çoğunun bölgeselleşmiş" dedi.

Ulaştırma eski Bakanı ve İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım ile birlikte Ak Parti Bayraklı seçim bürosunun açılışına katılan Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, burada bir konuşma yaptı. Seçimlere az bir zaman kaldığını hatırlatan Ergün, "Sonuç belli, 13 Haziran günü AK Parti'nin üçüncü dönem iktidarı başlayacak. Herkes hesabını buna göre yapsın. Çünkü Türkiye'de siyasi ve ekonomik istikrar devam edecek" dedi.

"ARKADAŞLARIMIZIN MORALİ BOZULUYOR"

Kendi iktidarları sağlam bir zemin oluşturduğu için muhalefet partilerinin de bugün 2023 hedefleri belirlediğini belirten Ergün, "Biz hizmet partisiyiz. Boş laf peşinde koşmayız. AK Parti İzmir'de baştan beri çok büyük bir güce sahip. Ancak öyle konuşuyorlar ki, zaman zaman arkadaşlarımızın morali bozuluyor. AK Parti birinci parti olamadı diye. AK Parti bir Türkiye partisi. Türkiye'de AK Parti gibi bir parti yoksa bütünlük korunamaz. Partilerin çoğu bölgeselleşmiş. Burada var, Erzurum'da yok. Diyarbakır'da var, Edirne'de yok. Öyle parti olmaz" dedi.

"RÜZGAR ESERKEN HERKES YELKENİNİ DOĞRU TUTSUN"

Hizmet vermek için burada olduklarını belirten Ergün, "İzmir'de yüzde 35 oy aldığımız da, yüzde 40 oy aldığımız da oldu. Ana muhalefet partisi Türkiye genelinde yüzde 25 oy alsa, Kılıçdaroğlu kendini başarılı sayacak. Biz İzmir'de yüzde 35 oy almışız. Bizim İzmir'de birinci parti olma potansiyelimiz var. Yeter ki hizmetlerimizi anlatalım. Bu rüzgar eserken herkes yelkenini doğru tutsun" dedi.

YILDIRIM: İZMİR MÜJDELERİMİZİ BEKLESİN

Ulaştırma eski Bakanı Binali Yıldırım ise "Bugüne kadar İzmir'e yaptıklarımızın kat be katını yapmak için azimle çalışıyoruz. Müjdelerimizi yakında tek tek açıklayacağız. İzmir bizi takip etsin" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title