Haberler

Bahşılı Belediyesi'nden Annelere Hediye

Kırıkkale'nin Bahşılı İlçesinde Belediye Çalışanları Tarafından Anneler Günü'nde Evlerinde Ziyaret Edilen Annelere Gül, Türk Bayrağı ve Havlu Hediye Edildi.

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde belediye çalışanları tarafından Anneler Günü'nde evlerinde ziyaret edilen annelere gül, Türk bayrağı ve havlu hediye edildi.

Düzenlediği sosyal ve kültürel aktivitelerle adından sıkça söz ettiren Bahşılı Belediyesi, Anneler Günü'nde ilçede yaşayan anneleri unutmadı. Bahşılı'da bulunan yaklaşık 2 bin haneyi tek tek gezen belediye ekipleri, annelere gül, Türk bayrağı ve havlu hediye etti. Ziyaretlerde ilçenin bayan Kaymakamı Elif Nur Bozkurt'un da evini ziyaret eden ekipler, Kaymakam Bozkurt'a gül, Türk bayrağı ile havlu hediye ettiler. Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin'in de katıldığı sürpriz ziyaretten dolayı oldukça memnun olduğunu söyleyen Kaymakam Bozkurt, Anneler Günü'nde hatırlanmanın oldukça mutluluk verici olduğunu söyledi.

Yapılan çalışma ile ilçede yaşayan bayanların Anneler Günü'nü kutlamak istediklerini belirten Başkan Bişkin ise, bu çalışmayı geleneksel hale getireceklerini söyledi. Bişkin, "Amacımız yılda bir kez de olsa annelerimizi hatırlamak. Annelerimizin yeri bizim için ayrıdır. Bir nebzede olsa hazırladığımız hediyelerle onların gönlünü almak istedik. Gelecek yıllarda da yine bu tür etkinlikleri düzenlemeyi planlıyoruz. Tüm Bahşılı halkının Anneler Günü'nü kutlarız" dedi.

Bayanlar ise Belediye Başkanı Bişkin'in verdiği hediyeler nedeniyle kendisine teşekkür ederek, bir gün için dahi olsa hatırlanmanın mutluluk verici olduğunu söylediler.

(SY-BÖ-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title