Haberler

Bağımsız Milletvekili Adaylarının Oy Pusulasında Yerleri Belli Oldu

24 Haziran’da yapılacak olan 27. Dönem Milletvekili Genel seçiminde birleşik oy pusulasında yer alacak bağımsız milletvekili aday sıralaması için Ankara İl Seçim Kurulunda kura çekildi.

24 Haziran'da yapılacak olan 27. Dönem Milletvekili Genel seçiminde birleşik oy pusulasında yer alacak bağımsız milletvekili aday sıralaması için Ankara İl Seçim Kurulunda kura çekildi.

Ankara İl Seçim Kurulu'nda 24 Haziran seçimlerinde birleşik oy pusulasında yer alacak olan bağımsız milletvekili aday sıralaması için kura çekildi. Çekilen kura sonucuna göre Ankara (1) nolu seçim çevresinden katılacak bağımsız milletvekili adaylığında birinci sırada Esma Aydınlı, ikinci sırada Mahmut Konuk, üçüncü sırada ise Ali Rıza Aydın yer alıyor. Ankara (3) nolu seçim çevresinden katılacak bağımsız milletvekili adayları ise birinci sırada Hakan Polat, ikinci sırada Özge Aydemir Güney olarak belirlendi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milletvekili Ankara Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title