Haberler

Bağcılar'da Düzenlenen Eylemle İsrail Protesto Edilirken İsrail Bayrağı Yakıldı

Cuma Namazı Çıkışında Toplanan Alperen Ocakları'na Bağlı Bir Grup, İsrail'in Lübnan'a Yaptığı Saldırıları Protesto Etti. İsrail Bayrağı'nı Yakıp Tekbir Getiren Grup, 'Kapılar Açılsın, Savaş Başlasın' Sloganları Attı.

Cuma Namazı çıkışında toplanan Alperen Ocakları`na bağlı bir grup, İsrail`in Lübnan`a yaptığı saldırıları protesto etti. İsrail Bayrağı`nı yakıp tekbir getiren grup, `Kapılar açılsın, savaş başlasın` sloganları attı.

Bağcılar Meydan`da bulunan Merkez Camii`nde cuma namazı çıkışında toplanan Büyük Birlik Partisi`nin gençlik kolları olan Alperen Ocaklarından yaklaşık 200 kişilik grup, ellerinde Lübnan ve Filistin Bayrakları taşıyarak slogan atmaya başladı. Türk Bayrağı ve yeşil kumaş üzerine 3 hilal bulunan flamayı da açan grup, ¨Kahrolsun İsrail¨, ¨Ya Allah Bismillah¨, ¨Allahu Ekber¨ şeklinde sloganlar attı. Polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemi aldığı protesto gösterisinde basın açıklaması yapan Alperen Ocakları Bağcılar Şube Başkanı Mustafa Karakuzu, İsrail`in tarihin her döneminde katliamlar yaptığını söyledi. İsrail`in yaptığı katliamlara ¨Dur¨ denilmesi gerektiğini vurgulayan Karakuzu, ¨İsrail ordusunu biran önce yapmış oldukları zulüm ve katliamlardan vazgeçmeye, gayri meşru sözde İsrail devletini Ortadoğu`dan defolmaya, ABD ve işbirlikçi Avrupa ülkelerinin ellerini Müslüman milletlerden çekmeye, tarihi bir hatadan dönmeye çağırıyoruz¨ dedi.

Karakuzu`nun açıklamasının ardından grup, kan`ı temsil eden kırmızı boyayla kaplı İsrail Bayrağı`nı yaktı. Bayrağın yakılmasının ardından slogan atarak yürüyüşe geçmek isteyen grubu polis müdürü durdurdu. Gösterinin amacının dışına çıkmasına izin vermeyeceklerini söyleyen polis müdürünün uyarısı üzerine grup, slogan atarak parti merkezine kadar yürüdü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title