Haberler

Babalar Sertifaka Aldı, Şiir Okuyan Çocukları Ağladı

Bursa'nın Yenişehir İlçesi'nde, Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) ve Halk Eğitim Merkezi'nin düzenlediği 'Baba Destek Eğitim Programı' sona erdi.

Bursa'nın Yenişehir İlçesi'nde, Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) ve Halk Eğitim Merkezi'nin düzenlediği 'Baba Destek Eğitim Programı' sona erdi. Eğitimi başarıyla tamamlayan 20 babaya, düzenlenen törenle belgeleri verilirken, babalarına şiir okuyan çocuklar gözyaşlarını tutamadı.

Müyesser- İbrahim Sünnetçioğlu İlköğretim Okulu'nda 14 hafta süren programa, 12 hafta babalar, 2 hafta da anneler katıldı. Haftanın bir akşamı 2,5 saat süren kursun öğretmenliğini, Müyesser- İbrahim Sünnetçioğlu İlköğretim Okulu'nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Meftun Sincar üstlendi.

Kursun sonunda babalar ve çocuklarının katıldığı sertifika töreni düzenlendi. Babalar sertifikalarını alırken, onlara şiir okuyan çocukları ise gözyaşlarını tutamadı. Açılan kurs için AÇEV ve Halk Eğitim Merkezi'ne teşekkür eden sertifikalı babalar, "Kursla birlikte ne kadar çok eksiğimiz olduğunu öğrendik. Kaç çocuğunuz olursa olsun, kaç yaşında olursanız olun, bu kurslara mutlaka herkesin katılmasını tavsiye ediyoruz. Kurs sayesinde çocuklarımız için çok önemli şeyler öğrendik" diye konuştular.

Duygulu anlara sahne olan tören sonunda babalar ve çocukları hatıra fotoğrafı çektirdi. - Bursa / Yenişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Anne Çocuk Eğitim Vakfı Sincar Dağı Yenişehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title