Haberler

Aydınspor'da Prim Dopingi

Türkiye Futbol Federasyonu (Tff) 3. Ligi 3. Gurup Takımlarından Aydınspor Hafta Sonu Deplasmanda Oynayacağı Kütahyaspor Karşılaşmasını Hazırlıklarını Sürdürürken, Prim Dopingi ile Moral Buldu. Kütahyaspor Maçı Öncesinde Hiç Beklemedikleri Bir Jestle Karşılaşan Aydınsporlu Futbolcular, Bu Maçtan Mutlaka Galibiyetle Ayrılacakları Sözünü Verdiler.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Ligi 3. Gurup takımlarından Aydınspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Kütahyaspor karşılaşmasını hazırlıklarını sürdürürken, prim dopingi ile moral buldu. Kütahyaspor maçı öncesinde hiç beklemedikleri bir jestle karşılaşan Aydınsporlu futbolcular, bu maçtan mutlaka galibiyetle ayrılacakları sözünü verdiler.

Aydınsporlu futbolcuları bugünkü antrenmanları öncesinde ziyaret eden Aydın Vali Yardımcısı Alp Arslanargun, Kütahyaspor maçında galibiyet alınması halinde 10 bin YTL, beraberlik halinde ise 5 bin YTL prim vereceğini açıkladı. Saha içerisinde futbolcularla kısa bir toplantı yapan Arslanargun, sonuna kadar takımın yanında yer alacaklarını belirterek, “Aydınspor bir çok zorluklar ile karşılaşmıştır ve üstesinden gelecektir. Takıma inancımız sonsuz. Son hafta alınan galibiyetin arkasının geleceğini umut ediyoruz. Aydınspor bulunduğu yeri hak etmiyor. Takım uyumu sağlanırsa gelecek sene çok büyük başarılara imza atılacaktır. Biz çok iyi bir takımız. Sayın Valimiz Mustafa Malay’da benimle aynı düşüncede. Zaten bu bağlamda Kütahyaspor maçında galibiyet için 10 bin YTL, beraberlik için 5 bin YTL prim vereceğini söyledi” dedi.

(MB-İK)

25.01.2008 19:15 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title