Haberler

"Aydın Merkezden 15 Memur Didim'e Atanacak"

Didim'e gelen SGK Aydın İl Müdürü Kaşif Kılınç, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu'nu ziyaret etti.

İnşaatı süren SGK binasını incelemek üzere Didim'e gelen SGK Aydın İl Müdürü Kaşif Kılınç, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarette konuşan SGK Aydın İl Müdürü Kaşif Kılınç, inşaat çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü ve 1 ay içerisinde tamamlanacağını belirterek, "Nisan ayı içerisinde hizmet vermeye başlayacağız. Atanan müdür kadrosu dışında Aydın merkezden 10 ya da 15 memur Didim'e atanacak"dedi.

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu ise SGK hizmet binasının Didim açısından olmazsa olmazlar arasında yer aldığını kaydederek

"Açılacak SGK hizmet binası hem vatandaşlarımız hem de esnaflarımız açısından çok iyi olacak. Biz bu süreçte oda olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırız"diye konuştu.

2012 Temmuz ayında temeli atılan ve 19 Mayıs Caddesi üzerinde yapımı süren SGK binasının 1 milyon 774 Bin TL'ye mal olması planlanıyor.

Muhabir: Bahri Aşık / Suat Deniz

Yayıncı: Ramazan Ercan - AYDIN

Kaynak: AA / Yerel

Aydın Didim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title