Haberler

Aydın: Aydın'da Yerel Yönetimler

- Aydın Belediyesi Tarafından Aydın'ın 22 Mahallesinde Yapılması Planlanan Mahalle Konaklarından Bugün Altıncısının Temeli Atıldı. Osman Yozgatlı Mahallesi Mahalle Konağı'nın Temeli Düzenlenen Törenle Atılırken, Konağın 90 Gün Çerisinde Tamamlanacağı Açıklandı.

- Aydın Belediyesi tarafından Aydın'ın 22 mahallesinde yapılması planlanan mahalle konaklarından bugün altıncısının temeli atıldı. Osman Yozgatlı Mahallesi Mahalle Konağı'nın temeli düzenlenen törenle atılırken, konağın 90 gün çerisinde tamamlanacağı açıklandı.

Osman Yozgatlı Mahallesi'nde düzenlenen törene Vali Yardımcısı Suphi Küspeci, Aydın İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur, Aydın Belediye Başkanı İlhami Ortekin, Aydın Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Hulisi Akşit, AK Parti Aydın İl Başkanı Mehmet Erdem ve mahalle halkı katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Başkan Ortekin, yapılacak olan mahalle konağı hakkında bilgi verdi. Mahalle konağının 245 metre kare alan üzerine oturacağını belirten İlhami Ortekin, "Aydın'da hiçbir şey dünkü gibi olmayacak, tabi yarında bugünkü gibi olmayacak. Bu anlamda Aydın'ın 22 mahallesinde mahalle konakları yapacağız. Bugün de bu amacı hayata geçirmek için toplanmış bulunuyoruz. Osman Yozgatlı Mahallesinde yapmaya başladığımız mahalle konağı zemin artı 3 katlı olup, 245 metrekare alan üzerine kurulacak. Zemin katında muhtarlık, bekleme salonu ve kütüphane olacak. Binanın birinci katını sağlık müdürlüğüne devrederek buraya sağlık ocağı yapacağız. İkinci katta çok amaçlı salon, üçüncü ve son katta ise yazlık düğün salonu olacak" dedi.

Törende konuşmaların ardından Vali Yardımcısı Suphi Küspeci ve Belediye Başkanı İlhami Ortekin inşaata harç atarak Osman Yozgatlı Mahalle Konağının temelini attılar. 335 bin YTL'ye ihale edilen binanın 90 iş gününde tamamlanacağı bildirildi.

(DAK-İK-YK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title