Haberler

Avukatlar Piknikte Stres Attı

Mersin Barosu, üyeleri arasında dayanışma ve kaynaşmayı artırmak, stresli mesai saatleri dışında bir araya gelmenin keyfini yaşatmak için ’Yaza Merhaba Pikniği’ düzenledi.

Mersin Barosu, üyeleri arasında dayanışma ve kaynaşmayı artırmak, stresli mesai saatleri dışında bir araya gelmenin keyfini yaşatmak için 'Yaza Merhaba Pikniği' düzenledi.

Mersin Barosu tarafından düzenlenen piknik etkinliğinde, avukatlar aileleri ile birlikte stres atarak gönüllerince eğlendi. Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı Kayacı Vadisi'nde gerçekleşen pikniğe avukatlar yoğun ilgi gösterdi. Kuruluşunun 91. yılını kutlayan ve bünyesinde bin 500'ü aşkın avukatın hizmet verdiği Mersin Barosu'nun haftasonu düzenlenen 'Yaza Merhaba Pikniği'ne aileleri ile birlikte katılan hukukçular gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Mersin Barosu Başkanı Alpay Antmen ve yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu piknikte, avukatlar aynı sofra etrafında buluşarak, aile bilinciyle kaynaştılar.

Stres atmak ve yaza merhaba demek için bir araya geldiklerini belirten Baro Başkanı Antmen, "Stresli adliye koridorlarından uzak bir günde düzenlediğimiz etkinlikte meslektaşlarımızla bir arada bulunmaktan mutlu olduk. Öncelikle değerli meslektaşlarımın katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Mersin Barosu olarak düzenlediğimiz bu piknikte birlik, beraberlik ve hoş görü ortamında birlikteliğimizi pekiştirmenin yanı sıra ailelerimizle birlikte hoşça bir vakit geçirdik. Bundan böyle bu gibi etkinliklerimizi devam ettireceğiz. Bu güzel piknikte emeği geçen arkadaşlarımı yürekten kutluyorum" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alpay Antmen Erdemli Mersin Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title