Haberler

Avrupa Mevduat Sigortacıları 26-27 Kasım'da İstanbul'da Toplanıyor

Avrupa Mevduat Sigortacıları Forumu'nun (Efdı) Yıllık Toplantısı ve "Mevduat Sigorta Sistemlerini Etkileyen Güncel Konular" Adlı Konferans, 26-27 Kasım 2007 Tarihlerinde İstanbul'da Gerçekleştirilecek.

Avrupa Mevduat Sigortacıları Forumu'nun (EFDI) yıllık toplantısı ve "Mevduat Sigorta Sistemlerini Etkileyen Güncel Konular" adlı konferans, 26-27 Kasım 2007 tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek.

TMSF'nin ev sahipliğini üstlendiği konferans, Dedeman Oteli'nde düzenlenecek. Konferansa, Türkiye ve diğer ülkelerin çok sayıdaki finans ve kamu sektörlerinin temsilcileri katılacak. Konferans, 26 Kasım Pazartesi günü saat 11.30'da TMSF Başkanı Ahmet Ertürk'ün açılış konuşması ile başlayacak. Ardından EFDI Başkan Yardımcısı Dirk Cupei, konferans tanıtımında bulunacak. İlk gün programı, saat 17.30'a kadar devam edecek. Konferans ise, 27 Kasım Salı günü 09.15 ila 16.45 saatleri arasında

gerçekleştirilecek.

Konferans süresince "Mevduat Sigortacılığı, Yatırımcıların Korunması, Finansal Piyasalarda Denetim Kapsamında AB Müktesebatına Uyum Çalışmaları, Avrupa Bankacılık Piyasalarında Amerikan Mortgage Piyasalarındaki Krizden Kaynaklanan Karmaşa, Mevduat Sigorta Sistemlerinin Düzenlenmesi ve Uygulamalar-Geleceğe Bakış, EFDI ve FDIC-EFDI ve IADI Arasındaki İşbirliği, Avrupa Birliği'nin Mevduat Sigortacılığı İle İlgili Direktiflerin Gözden Geçirilmesi, Kredi Kurumlarının Yeniden Yapılandırılması ve Tasfiyesi,

Sınır Ötesi Çözümleme Projeleri, Risk Ölçümüne İlişkin Modeller, Kriz Çözümleme" konularının gündeme geleceği oturumlar ve sunumlar gerçekleşecek. Söz konusu çalışmaların farklı ülkelerin deneyimlerini yansıtması ve söz konusu ülkelerde, mevduat sigorta sistemlerini etkileyen hususların kapsamlı bir biçimde vurgulanması hedefleniyor.

(BGO-BGO-OK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title