Haberler

AVM'de Suikast Pazarlığı Yaparken Yakalanmışlardı! Operasyonun Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

İstanbul'da öldürülen mafya liderinin intikamını almak için 5 milyon dolarlık anlaşma yaparken yakalan 13 kişinin, plastik kelepçeyle yerde yatırıldıkları anın görüntüsü ortaya çıktı.

İstanbul'da bir AVM'de suikast için 5 milyon dolarlık anlaşma yaparken suçüstü yakalanan 13 kişinin, yakalanıp yere yatırıldığı anın görüntüsü ortaya çıktı.

13 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin geçtiğimiz hafta Bakırköy'de bulunan bir AVM'nin restoranına düzenlediği operasyonun detayları belli olmaya başladı. Operasyonda 4'ü Azerbaycan uyruklu toplam 13 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Operasyonda 9 tabanca ele geçirildi.


5 MİLYON DOLAR KARŞILIĞINDA İNFAZ ANLAŞMASI

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yaptığı çalışmalarda; 18 Ağustos 2016'da Beşiktaş'ta Azeri mafya lideri Rövşen Lenkeranski (Aliyev)'in öldürülmesinin ardından kardeşi Namık Aliyev'in intikam için Türkiye'ye geldiğini belirledi. Namık Aliyev ve Mehmet Sabri Şirin'in 5 milyon dolar karşılığında Rövşen Lenkeranski'nin katillerini infaz edilmesi için anlaşma yapmak üzere buluştuklarını ileri sürüldü.

YÜZÜSTÜ YATIRILARAK GÖZALTINA ALINDILAR

Şüphelilerin yüz üstü yere yatırılarak gözaltına alınması da fotoğraf karelerine yansıdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Azerbaycan Beşiktaş Bakırköy İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title