Haberler

Avea: Önemli Bir Adım Olacak

Avea Genel Müdürü Cüneyt Türktan, Üçüncü Nesil Mobil İletişim (3g) Teknolojisinin, Türkiye'nin Dijitalleşmesi ve Bilgi Toplumuna Dönüşmesi Yolunda Önemli Bir Adım Olacağını Bildirdi.

Avea Genel Müdürü Cüneyt Türktan, Üçüncü Nesil Mobil İletişim (3G) teknolojisinin, Türkiye'nin dijitalleşmesi ve bilgi toplumuna dönüşmesi yolunda önemli bir adım olacağını bildirdi.

Türktan, 3G ihalesinde Danıştay sürecinin tamamlanmasının ardından yaptığı açıklamada, kararın hem sektör hem de Avea açısından memnuniyet verici olduğunu söyledi.

''3G teknolojisinin Türkiye'nin dijitalleşmesi ve bilgi toplumuna dönüşmesi yolunda önemli bir adım olacağını'' belirten Türktan, ''3G teknolojisi, Türkiye'de yaşayan 70 milyon vatandaşa, başta hızlı internet olmak üzere hızlı mobil data kullanıcısı olma potansiyeli doğuruyor. Sektöre rekabeti getiren, tüm uygulamalarıyla sektörün dinamiklerini değiştiren operatör olarak, 3G konusunda da öncü uygulamalarımızla ve hizmetlerimizle Avea'yı tercih edecek tüketicilere fark yaratmaya devam edeceğiz'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title