Haberler

Atso ile Yapı Kredi Arasındaki Kredi Protokolü Yenilendi

Adapazarı Ticaret ve Sanayi Odası (Atso) ile Yapı Kredi Bankası Arasındaki Kredi Protokolü Yenilendi.

Adapazarı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile Yapı Kredi Bankası arasındaki kredi protokolü yenilendi.

ATSO'da gerçekleştirilen imza törenine ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Erol Öztürk, Yönetim Kurulu Üyeleri, Yapı Kredi Bankası Marmara Bölge Müdürü Aydın Akkan, Yapı Kredi Bankası Şube Müdürü Cemal Kayal katıldı.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Erol Öztürk, ekonomide oluşan istikrar ortamını pekiştirmek ve yatırımlara destek olmak, üyelerin finansman ihtiyaçlarını karşılamak, uygun ödeme şartlarında, uzun vadelerde ve düşük faiz oranlarıyla kredi kullanabilmelerine imkan sağlamak amacıyla bankalar ve finans kuruluşları ile kredi protokolleri imzalamaya ve imzalanan protokolleri günün şartlarına göre yenilemeye yönelik çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Öztürk, imzalanan yeni protokolle, oda üyelerinin işletme finansmanı gereksinimlerini uygun şartlarla karşılamak üzere, uygun faiz oranları, ödeme koşulları ve cazip fırsatlarla, yeniden Yapı Kredi Bankası'nın özel kredi olanaklarından faydalanabileceklerini belirtti.

(İÇ-AK) 15.04.2008 18:18 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title