Haberler

Atso 3. Spor Oyunları Başladı

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (Atso) Tarafından Düzenlenen 3. Spor Oyunları Başladı.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından düzenlenen 3. Spor Oyunları başladı.

Atatürk Stadyumu'nda gerçekleştirilen ve 3 hafta sürecek olan ATSO 3. Spor Oyunları, oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliklerin ilk gününde halat çekme, bilek güreşi, penaltı ve gülle atma yarışmasına katılan sporcular, birbirleriyle kıyasıya yarıştı.

16 farklı branşta 550 sporcunun katıldığı yarışmaların, 3 hafta süreceğini söyleyen ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Melih Yurter, "3. Spor Oyunları'nda gerek takım, gerekse bireysel yarışmalar yer almaktadır. Amacımız, ATSO üyelerini sosyal faaliyetlerle sıcak ve eğlenceli bir şekilde bir araya getirmek. Odamıza kayıtlı şirketlerin personellerinin bir nevi stres atmalarını hedefliyoruz" dedi.

Yurter'in konuşmasının ardından oyunların başlangıçına katılan Vali Yardımcısı Ömer Adar, İGM Başkanı Ahmet Kocakulak, ATSO Meclis Başkanı Celalettin Gürel ve ATSO Başkanı Yurter, halat yarışının başlangıçını yaptılar.

(MD-AT-AC-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title