Haberler

Atatürk Kent Park'ta zumba ve aerobik zamanı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında, Atatürk Kent Park'ta zumba ve aerobik egzersizleri etkinliği düzenledi.

Her yaştan Manisalının katılım gösterdiği etkinlikte, spor yapmanın keyfine varılırken, hareketli yaşamın ve sporun önemine dikkat çekildi.

Avrupa Hareketlilik Haftası, 2002 yılından bu yana Avrupa ve dünya genelinde birçok şehirde kutlanıyor. Çevreci ve sürdürülebilir ulaşım çözümlerine farkındalık oluşturulması amaçlanıyor. 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası'na bu yıl 51 ülkeden 2883 şehir katılıyor. Etkinlik haftası boyunca katılımcı şehirler, şehir merkezlerinde motorlu taşıt trafiğinin kısıtlanması, toplu ulaşım ve sürdürülebilir hareket alternatiflerinin teşviki ile farkındalık oluşturmak amaçlanıyor. Bu kapsamda, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Kent Park'ta Zumba ve Aerobik egzersizleri etkinliği düzenlendi. Aerobik öğretmeni Ezgi Abay ve Zumba eğitmeni Merve Yılmaz tarafından katılım sağlayan her yaştan vatandaşa sağlıklı yaşam için spor egzersizleri yapıldı.

Kitap Okuma ve Resim Sergisi İle Son Bulacak

Avrupa Hareketlilik Haftası, 21 Eylül Salı günü, Fatih Parkı'nda saat 15.00'de 'Çiçeklenen Manisa' etkinliği ile devam edecek. Etkinlikler hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, sağlıklı bir kent için toplu taşıma ve çevreci ulaşım araçlarını kullanma çağrısında bulundu. Hafta boyunca sürecek etkinlikler hakkında bilgi veren Özcan, 22 Eylül tarihine kadar sürecek olan etkinliklerin Atatürk Kent Park'ta spor etkinlikleriyle devam edeceğini ve Avrupa Hareketlilik Haftası'nın son günü olan 22 Eylül tarihinde de Hükümet Caddesi'nin trafiğe kapatılarak kitap okuma ve resim sergisi ile son bulacağını bildirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Manisa Eylül Haberler

Bakmadan Geçme

Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title