Haberler

Ataşehir'de Rezidanstaki Silahlı Şahıs Gözaltına Alındı

Ataşehir'de rezidanstaki silahlı şahıs, gözaltına alındıİSTANBUL - Ataşehir'de akşam saatlerinde özel harekatında içinde olduğu çok sayıda polisi alarma geçiren ve elinde silah olduğu iddia edilen şahıs ikna edilerek gözaltına alınırken, yetkililerden olay ile ilgili henüz net bir...

Ataşehir'de rezidanstaki silahlı şahıs, gözaltına alındı

İSTANBUL - Ataşehir'de akşam saatlerinde özel harekatında içinde olduğu çok sayıda polisi alarma geçiren ve elinde silah olduğu iddia edilen şahıs ikna edilerek gözaltına alınırken, yetkililerden olay ile ilgili henüz net bir bilgi paylaşılmadı.

Olay, akşam saatlerinde Ataşehir'de bulunan lüks bir rezidansta meydana geldi. Silahlı olduğu iddia edilen 26 yaşındaki Kenan Y. rezidansın 13'üncü katında paniğe neden oldu. Çevredeki vatandaşlar, polis ekiplerine haber verdi. Rezidansa gelen asayiş ekipleri özel harekat polislerinden de destek alarak, olaya müdahale etti. İtfaiye ve 112 ekiplerinin de hazır bulunduğu operasyon da zanlı ikna edilip gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Olay ile henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Ataşehir 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title