Haberler

Haftalık Burç Yorumları (8-14 Ekim)

Güncelleme:

Karma Astrolog Aysun Köşker Koç, burçların yeni haftadaki durumunu yorumladı.

KOÇ: Haftaya iş veya sağlık odaklı başlayabilirsiniz. Bilmediğiniz gizli konular ortaya çıkarak canınızı sıkabilir. Ailenizden ummadığınız ani bir parasal destek gelebilir.

BOĞA: Kariyerinizle ilgili zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Ani çıkan bir dedikodu canınızı sıkabilir. Eşinizden gelecek maddi şans ve aile içi huzur yüzünüzü güldürecek.

İKİZLER: İletişimde ani restleşmelere girmemeniz iyi olacaktır.Eğitim ve hukuki konularda geçmiş hatalar nedeniyle zorlanmalar olabilir. İş ve sağlık iyi olacak.

YENGEÇ: Aşk ve evlilik ilişkilerinde sorunlar çıkma ihtimalinin yüksek olduğu bir hafta olabilir. Bu sorunları kariyer hayatınıza yansıtmamaya dikkat etmelisiniz.

ASLAN: Sorumluluklarını yerine getirenler için, kariyer hayatında ani başarılar söz konusu olabilir. Aile, kardeşler ve yakın çevre ile güzel vakit geçirebilirsiniz.

BAŞAK: Kadınlardan maddi şanslar elde edebilirsiniz. Kazancınızda bu hafta artış olabilir. Eş veya ortakla yaşayacağınız sorun olursa, ilerlemeniz için olduğunu bilin.

TERAZİ: Kendinizi bedenen ve ruhen sıkışmış hissedebilirsiniz. Bu ailevi konular yüzünden olabilir.Maddi şanslar ve ek kazançlar moralinizi düzeltebilir.

AKREP: Kardeşler veya yakın çevrenizle sorunlar yaşayabilirsiniz. Genel olarak motivasyonunuz iyi olduğu için sosyalleşerek ve gezerek vakit geçirebilirsiniz.

YAY: Bedenen ve ruhen kariyer odaklı bir hafta geçirebilirsiniz. Bu durum fiziksel olarak sizi zorlayabilir. Arkadaş çevrenizden alacağınız destek moral verecek.

OĞLAK: Geçmiş hatalarla yüzleşmek için uygun bir hafta.Yurt dışı, eğitim ve hukuki konularla ilgilenebilirsiniz. Kariyer konularında şanslı etkiler yanınızda.

KOVA: Geçmişte yaşanmış bazı bilmediğiniz olaylar ortaya çıkabilir ve sizi yaralayabilir.Kredi, ek gelir, hukuki veya miras gibi konularda şanslı olabilirsiniz.

BALIK: Evlilik ve ortaklıkla ilgili konular bu hafta ana temanız olabilir.Arkadaş çevrenizle ilişkilerde aksiliklere dikkat. Alacaklar, ek kazanç ve miras gelebilir.

Kaynak: Haberler.com / Astroloji

Astroloji Kadın Haberler

Belediye başkanına 'Kim bu Candaroğlu?' diye soruldu, iş insanı 'Benim' diyerek meclisi bastı

Belediye başkanına "Kim bu Candaroğlu?" diye soruldu, iş insanı "Benim" diyerek meclisi bastı

YKS'de görülmemiş olay! 1 saat okulun önünde bekleyen genç, sınava geç kaldı

YKS'de görülmemiş olay! 1 saat okulun önünde bekleyen genç, sınava geç kaldı

Fenerbahçe'de olaylı başkanlık yarışı! İlk raundu kaybeden Aziz Yıldırım, kongreyi terk etti

Fenerbahçe'de olaylı başkanlık yarışı! İlk raundu kaybeden Aziz Yıldırım, kongreyi terk etti

Gerginlik tırmanıyor! Acun Ilıcalı'dan Aziz Yıldırım'a zehir zemberek sözler

Gerginlik tırmanıyor! Acun Ilıcalı'dan Aziz Yıldırım'a zehir zemberek sözler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title