Haberler

Askerlerden Lösemili Çocuklara Ziyaret

Gaziantep Jandarma Komutanlığında görevli rütbeli asker ve erler, lösemi hastası çocuklarla tedavi gördükleri hastanede biraraya geldi

İl Jandarma Komutanlığında görevli rütbeli asker ve erler, lösemi hastası çocukları tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

Şahinbey İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Özkan Öztürk ve beraberindeki rütbeli asker ve erler, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Onkoloji Hastanesinde tedavileri devam eden lösemi hastası çocuklarla biraraya geldi.  Çocuklara boyama seti, çanta, şapka ve balon hediye eden askerler hasta yakınlarına da geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Askerler, sohbet ettiği çocuklarla resim yaptı, boyama kitabını doldurdu.

Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, acil durumlarda kan vermeye hazır olduklarının belirtti.  Bundan sonrada çocukları ziyaret edeceklerini vurgulayan Öztürk, "Bizim için de çok farklı bir ortam oldu. Bu çocuklar bizim çocuklarımız, bundan sonraki süreçte de onları yalnız bırakmayacağız" dedi.

Çocuk Hematolojisi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ali Bay ise ziyareti  anlamlı bulduğunu ifade etti.

Lösemi servisinin 10 yıl önce hizmete açıldığını dile getiren Bay, "Çocuklarımız asker ağabeylerini ilk defa bu kadar yakından gördü. Onlarla birlikte boyama yaptılar ve oyun oynadılar. Hastalarımız, böyle ziyaretçileri olduğu zaman güzel bir gün geçiriyorlar" diye konuştu. - Gaziantep

Kaynak: AA / Güncel

Gaziantep Üniversitesi Özkan Öztürk Şahinbey Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title