Haberler

Aşkale Anadolu Lisesi'nden Anlamlı Ziyaret

Yaşlılar Haftası Dolayısıyla Aşkale Anadolu Lisesi Öğrencileri Erzurum Büyükşehir Belediyesi Bakım Evi'ndeki Yaşlıları Ziyaret Etti.

Yaşlılar Haftası dolayısıyla Aşkale Anadolu Lisesi öğrencileri Erzurum Büyükşehir Belediyesi Bakım Evi'ndeki yaşlıları ziyaret etti.

Okul Müdürü Yücel Aras'ın teşvikiyle Coğrafya öğretmeni Şefika Can ile birlikte yaşlıları ziyaret eden öğrenciler mutluluğu gözlerden kaçmadı. Amaçlarının yaşlıların hayır dualarını almak, onları mutlu etmek olduğunu belirten öğrenciler, yapılan ziyaretle yaşlıların mutlu olduklarını ve çok sevindikleri söylediler.

Geziye katılan öğrencileri gören yaşlılar aldıkları hediyelere sevinerek , öğrencilere sarıldılar.

Öğretmen Şefika Can, yapılan geziyle ilgili şunları dile getirdi."Eğer yolunuz Erzurum'a düşerse şöyle 30 dakikanızı Belediye'nin Bakım Evine ayırmanızı diliyorum.Temiz, nezih, huzurlu bir mekan oluşturulmuş.İdaresiyle, hizmetlisiyle, sabırlı ve sevgi dolu insanlar. Bir çoğumuz böyle bir mekanla karşılaşacağımızı düşünmüyorduk. Ama oraya gidince bu tedirginliklerimiz kayboldu.Mutlu ve huzurlu olduk ve iyi ki öğrencilerimle burayı ziyaret ettik diye düşüncelere kapıldık."dedi.

(SA-İRT-Y) 24.03.2008 13:19 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title