Haberler

    'Asistlerim Konuşulacak'

    Beşiktaş formasıyla çıktığı ilk karşılaşmada alkışları toplayan yeni transfer Adem Ljajic, “Performans olarak iyi bir akşamdı. Beni asistlerimle konuşacaksınız” dedi.

    Kartal'ın yeni transferi Adem Ljajic, siyah-beyazlı formayla ilk resmi maçını Malatyaspor'a karşı oynadı.
    Siyah-beyazlı kulübün, Torino'dan kadrosuna kattığı yetenekli futbolcu, Şenol Güneş tarafından ilk 11'de sahaya sürüldü. Boşnak asıllı olan Sırbistanlı futbolcu, siyah-beyazlı taraftarlarla Vodafone Park'ta ilk kez buluşurken, 10 numara pozisyonunda görev yaptı. Adem Ljajic, Bursaspor deplasmanında yedek soyunup, forma giyme şansı bulamamıştı.
    Ljajic, Malatyaspor karşısında ilk 15 dakikada topla buluşmakta zorlandı. Dakikalar ilerledikçe oyuna ısınan başarılı futbolcu yüksek tekniği, etkili ara pasları ve sert şutlarıyla dikkat çekti. İlk yarıda Quaresma'ya şık bir pas gönderen ve Portekizli yıldızı bir anda kaleciyle karşı karşıya bırakan Ljajic tribünlerden alkış aldı. Adem Ljajic ikinci yarıda da etkili bir futbol sergiledi ve ilk maçında olumlu puan toplamayı başardı.
    Ljajic maç sonrası duygusal bir karşılaşma oynadığını söyledi. Başarılı futbolcu, "Medel'in atılmasından sonra 10 kişi kaldık. Kalan dakikalarda zorlandık ama kazandık. Performans olarak iyi bir akşam oldu benim için. Beni asistlerimle konuşacaksınız" ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Vodafone Park Malatyaspor Adem Ljajic Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title