Haberler

"Asayiş Hizmetleri Örgütsel Performans Yönetimi Projesi" İmza Töreni

Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal, "Asayiş Hizmetleri Örgütsel Performans Yönetimi Projesi" ile Polis Teşkilatındaki İşlemlerin Hız Kazanacağını Bildirdi.

Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal, "Asayiş Hizmetleri Örgütsel Performans Yönetimi Projesi" ile polis teşkilatındaki işlemlerin hız kazanacağını bildirdi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı ve Polis Akademisi Başkanlığı tarafından birlikte yürütülen Asayiş Hizmetleri Örgütsel Performans Yönetimi Projesi'nin yapılandırılmasına yönelik hazırlanan protokol imzalama ve açılış töreni Emniyet Genel Müdürlüğü'nde gerçekleştirildi. Törende bir konuşma yapan Emniyet Genel Müdürü Köksal, dünyada yaşanan değişime ayak uyduran kurumların başarılı sayıldığını belirterek Emniyet Genel Müdürlüğü'nün bu değişime ayak uydurmak için bir süreç yaşadığını söyledi. Oğuz Kağan Köksal, hazırlanan projenin de bu değişime katkı sağlayacağını kaydederek, "Proje ile Emniyet Genel Müdürlüğü'nün etkinliği, verimliliği artacak ve kalitesi yükselecek. Polis teşkilatındaki işlemler hız kazanacak" dedi.

Köksal, vatandaş memnuniyetinin önemini de vurguladı. Yapılan konuşmaların ardından Emniyet Genel Müdürü Köksal, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Nüket Yetiş ve Polis Akademisi Başkanı Vadi Çiçekli tarafından protokol imzalandı.

(BC-MAY-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title