Haberler

    Galatasaraylı Taraftarlar Aynı Soruyu Soruyor: Arda Sami Yen'e Nasıl Gelecek?

    Güncelleme:

    Galatasaraylı taraftarlar, bu hafta oynanacak Medipol Başakşehir maçı öncesinde Arda Turan'ı protesto etmeye hazırlanıyor.

    Haftayı zirvede kapatan Medipol Başakşehir'de gözler Türk Telekom Stadı'nda Galatasaray ile oynanacak haftanın maçına çevrildi...

    Maçın stratejik planlamasını yapan teknik direktör Abdullah Avcı'yı düşündüren konuların başında Arda Turan geliyor. Sahaya süreceği 11 üzerinden taktik çalışmalara başlayan genç hocanın, 32 yaşındaki yıldız futbolcuyu oynatıp oynatmama konusunda kararsızlığa düştüğü öğrenildi.

    ARDA'NIN YIPRANMASINDAN ÇEKİNİYOR

    Geldiğinden bu yana iki maçtır 90'ar dakika süre alan ve orta sahanın merkezinde oynayan Arda Turan'ı normal şartlarda sahaya sürmeyi planlayan Avcı'nın, Galatasaray deplasmanında taraftarların eski kaptanlarına yoğun tepki gösterebileceği endişesiyle öğrencisinin yıpranmasından çekiniyor. Tribündeki reaksiyonların Arda'yı duygusal yönden etkileyebileceğini düşünen Avcı'nm, tecrübeli oyuncuyla yapacağı görüşmenin ardından son kararını vereceği öğrenildi.

    PANKART HAZIRLIĞI VAR

    GalatasaraylI taraftarların, Başakşehir'e gitmesi nedeniyle eski kaptanlarına yönelik tepkileri sürüyor. Başkent dönüşü havalimanında "Ayva çiçek açmış yaz mı gelecek? Arda, Sami Yen'e nasıl gelecek?" şeklindeki tezahüratlar yapılmıştı, nun, Arda Turan için pankart hazırlığı da yaptığı, bu oyuncunun yanı sıra Emre Belözoğlu'nu da baskı altına almak amacıyla protesto gösterileri yapılacağı öğrenildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Abdullah Avcı Galatasaray Başakşehir Arda Turan Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
    500

    Yorumlar (32)

    SİYAHBEYAZ:

    OTOBÜSLE GELİR BÜYÜK İHTİMAL :D

    15
    5
    yanıtYanıtla
    yine mi:

    bu espriyi yapan yüzlerce kişi var her yerde gına geldi

    yanıt0
    yanıt0
    insanlikvekomsuluk:

    nankör fetocugsliler yamyam barbar gsliler bunlar insanliktan cijkmis iyi insan olanlar haric

    10
    6
    yanıtYanıtla
    heee:

    bekir irtegün uğur boral zafer biryol gibi fb lileri unutmuşsun dayıııı

    yanıt0
    yanıt0
    )):

    ARDA CİNCONA NE YAPTI Kİ. İSTEMEYEN CİNCON DEĞİLMİYDİ. TARAFTARDA KENDİNDE DEĞİL :):)

    4
    10
    yanıtYanıtla
    matador:

    elini kolunu sallaya sallaya gelecek kim ne yapacak sahaya mı inecek taraftar boş muhabbet

    5
    5
    yanıtYanıtla
    ):

    ARDA CİNCONA NE YAPTI Kİ. İSTEMEYEN CİNCON DEĞİLMİYDİ. TARAFTARDA KENDİNDE DEĞİL :):)

    3
    5
    yanıtYanıtla
    sen gelme:

    febeş liler anlamaz. Emre belezoğlu nun alıp göbek atanlar anlamaz gs li duruşunu

    yanıt1
    yanıt2
    Zinedine:

    6alatasarayın dik duruşunu tebrik ediyorum. Şimdi sahalarında oynatmamamk adına yaptıkları çirkeflikler de ne kadar dik durduklarının ispatı.

    yanıt2
    yanıt1
    ÇOK DA FİFİ:

    GELİP GOLDE ATARSA ŞAŞMAM BOŞ YAPMAYIN ADAM EKMEĞİNİN PEŞİNDE O ZAMAN GALATASARAY TRANSFER ETSEYDİ

    5
    3
    yanıtYanıtla
    Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title