Haberler

Arabasıyla 1.6 Milyon Kilometre Yol Kat Etti

Peter Gilbert Adındaki ABD'li Bir Finans Uzmanı, 17 Yıl Önce Satın Aldığı Saab 900 Spg Model Arabasıyla 1.6 Milyon Kilometre Yol Kat Ettikten Sonra Emektar Otomobilini Wisconsin Motorlu Taşıtlar Müzesi'ne Bağışladı.

Peter Gilbert adındaki ABD'li bir finans uzmanı, 17 yıl önce satın aldığı Saab 900 SPG model arabasıyla 1.6 milyon kilometre yol kat ettikten sonra emektar otomobilini Wisconsin Motorlu Taşıtlar Müzesi'ne bağışladı.

Otomobillere olan tutkusuyla bilinen Gilbert otomobilini müzeye verirken yaptığı açıklamada, "Arabayla 1 milyon kilometre yaptığımda gördüm ki, motoru yağ yakmıyor. Böylece 1.6 milyon kilometreye çıkabilirim diye düşündüm. Otomobilimi Wisconsin Motorlu Taşıtlar Müzesi'ne verirken oldukça duygulandım. Otomobilime o kadar alışmıştım ki, müzeye devrederken, sanki ailemden birini huzur evine terk ediyor gibiydim. Gözümde hala gelinlik bir kız gibiydi. Halılarını ilk temizlediğim günü dün gibi hatırlıyorum. Tek tesellim, sık sık gelip ziyaret etmeme izin vermeleri. Yeni bir Saab alıp yoluma devam edeceğim" diye konuştu.

(AİS-OYK-OYK-RO-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title