Haberler

Appıah: 'Fenerbahçe'de Mutluyum'

Fenerbahçeli Futbolcu Stephen Appiah, Hakkında Medyada Çıkan Transfer Haberlerinden Bıktığını İfade Ederek, 'Fenerbahçe'yi Seviyorum. Burada Mutluyum' Dedi.

Fenerbahçeli futbolcu Stephen Appiah, hakkında medyada çıkan transfer haberlerinden bıktığını ifade ederek, ''Fenerbahçe'yi seviyorum. Burada mutluyum'' dedi.

Kulübün internet sitesinde konuyla ilgili açıklama yapan Appiah, ''Bir defa benim 'Ben şuraya gidiyorum' diyebilecek durumum yok. Çünkü kulübümle sözleşmem sürüyor. Ben Fenerbahçe'nin futbolcusuyum. O nedenle beni transfer etmek isteyen kulüpler önce Fenerbahçe ile görüşmek zorunda'' diye konuştu.

Appiah'ın açıklaması özetle şöyle:

''Sezon sonu bir ameliyat geçirdim. Çalışmalarıma tatilde de devam ettim. Fenerbahçe için hazır hale geldim. Fenerbahçe'yle sözleşmem sürüyor. Buradayım ve çalışmalara başlıyorum. Benim başka kulüplere gideceğim hep gündemde. Basın her gün beni bir başka kulübe transfer ediyor. Bu haberler nereden çıkıyor anlamıyorum. Bir defa benim 'Ben şuraya gidiyorum' diyebilecek durumum yok. Çünkü kulübümle sözleşmem sürüyor. Ben Fenerbahçe'nin futbolcusuyum. O nedenle beni transfer etmek isteyen kulüpler önce Fenerbahçe ile görüşmek zorunda. Basın benim hakkımda sürekli spekülasyon yapıyor. Bu tip haberlere cevap vermekten bıktım artık. Fenerbahçe'yi seviyorum. Burada mutluyum''

Ganalı oyuncu açıklamasında, takımdan ayrılacağı yolundaki haberlerin çok sayıda yapılması ile ilgili olarak, ''Yoksa siz beni sevmiyor musunuz?'' diyerek son günlerin moda esprisini de yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title