Haberler

Antalyaspor'un Yeni Başkanı Akıncıoğlu Oldu

Antalyaspor'un Bugün Yapılan Genel Kurulunda Kulüp Başkanlığa Hasan Akıncıoğlu Seçildi.

Antalyaspor'un bugün yapılan genel kurulunda kulüp başkanlığa Hasan Akıncıoğlu seçildi.

Genel kurul, Hasan Subaşı Tesisleri AS Otel'de yapıldı. Daha önce yönetime talip çıkması halinde aday olmayacağını söyleyen Gültekin Gencer, kongrede liste çıkarmadı. Üyelerin kabulüyle 2 milyon YTL olan şirket sermayesinin 30 milyon YTL'ye çıkarılması da kararlaştırıldı.

Kongrede konuşan Antalyaspor'un onursal başkanı Menderes Türel, 4 yıllık dönemi değerlendirdi. Menderes Türel, geçmiş dönemlerde yönetimlere her zaman destek verdiğini hatırlatarak şöyle dedi:

"Özellikle son dönemde pahalı transferler ve 3 teknik adam değişikliği nedeniyle eleştirildik. Bu yönetim bir taraftan geçmiş dönemden kalan borçları öderken, diğer yandan en zorlu dönemden geçen kulübün başına Türkiye'nin en önemli antrenörlerini getirme başarısını göstermiştir."

Kongreye Antmarin Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Akıncıoğlu, tek listeyle girdi. Denetleme Kurulu'na Cengiz Akar, Hakan Sönmez ve Bülent Yıldırım seçildiği Antalyaspor'un yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

"Sarkhan İsmailov, Ziya Erbaş, Haldun Kilit, Sabri Ünver, Burak Tombul, Şefik Öz, Tahsin Aksoy, Yusuf Öztürk, Murat Süğlün, Mehmet Akıncıoğlu, Yaşar Döngel, Erol Taşkoparan, Gökhan Kumsal, Bülent Altınbaş"

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title