Haberler

Antalyaspor, Süper Lig Tarihindeki Puan Rekorunu Kırdı

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftası sonunda 52 puanla 5. sırada bulunan Antalyaspor, 21. yılını geçirdiği lig tarihinde bir sezonda aldığı en yüksek puana ulaştı.

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftası sonunda 52 puanla 5. sırada bulunan Antalyaspor, 21. yılını geçirdiği lig tarihinde bir sezonda aldığı en yüksek puana ulaştı.

Antalyaspor Kulübünden yapılan açıklamaya göre kırmızı-beyazlı ekip, Süper Lig'de mücadele ettiği 1998-1999 ve 2009-2010'da 49'ar puan alarak, en çok puan topladığı sezonları yaşamıştı. Antalyaspor'un 32. hafta sonunda 52 puana ulaştığı 2016-2017 sezonu, kulüp tarihine geçti.

Kırmızı-beyazlılar, Bursaspor karşısında bu sezonki 15. galibiyetini aldı. Süper Lig'de daha önce bir sezonda en çok 14 galibiyet elde eden Antalyaspor, bu alanda da kulüp rekoru kırdı.

Ligin ilk 6 haftasında sadece 2 puan toplayan Antalyaspor, teknik direktör Rıza Çalımbay'ın göreve gelmesinin ardından çıktığı 26 maçta 50 puan elde etti. Çalımbay, 50 puanla bir dönemde Antalyaspor'a en fazla puan kazandıran teknik direktör olmayı da başardı.

Kaynak: AA / Spor

Rıza Çalımbay Antalyaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title