Haberler

Antalya: Türkiye Basketbol 2. Ligi

Türkiye Basketbol 2. Ligi takımlarından Kepez Belediyespor, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Türkiye Basketbol 2. Ligi takımlarından Kepez Belediyespor, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Antrenör Gökhan Taştimur'ı takımın başına getiren Kepez Belediyespor, iç ve dış transferde 6 oyuncuyla birer yıllık sözleşme imzaladı. Kepez Belediye Başkan Vekili Osman Hanedan ve Kepez Belediyespor Asbaşkanı İsmail Bilal, imza töreninde yaptığı açıklamada, bu yıl 1. Lig'e çıkmayı hedeflediklerini ifade ederek, "1. Lig'e çıkabilmek için gerekli transferleri yaptık. El ele verip, çok çalışıp 1. Lig'e çıkacağız" dedi.

Antrenör Gökhan Taştimur ise, tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyleyerek, "Hava şartlarından dolayı Konya'da 15 günlük bir kamp programız var. Daha sonra İstanbul'da çalışmalarımıza devam edeceğiz. İstanbul veya Ankara'da 1-2 hazırlık maçı yapacağız. Kepez Belediyespor olarak tek hedefimiz var, o da şampiyonluk" diye konuştu.

Konuşmaların ardından dış transferde Tofaş'tan Güven Esmer, Tuborg Pilsener'den Can Terzioğlu, Oyak Renault'dan Denez Gökay, Ted Koleji'nden Erdost Eroğlu, Uno İstanbulspor'dan Ege Taşpınar ve Fatih Durmaz ile iç transferde Nadir Öcal ile birer yıllık sözleşme imzalandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title