Haberler

Antalya: Demet Akalın, Korumalara Fırça Attı

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Alanya'da yaza veda partisinde yaklaşık 2 bin kişiye konser verdi. Turistlerin de büyük ilgi gösterdiği konseri, Akalın'ın eşi Oğuz Kayhan da izledi. Korumalar, eşinin önünü kapatınca, Demet Akal'ın, şarkısını yarıda keserek, "Lütfen kocamın önünü açın da kendisini göreyim" dedi.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Alanya'da yaza veda partisinde yaklaşık 2 bin kişiye konser verdi. Turistlerin de büyük ilgi gösterdiği konseri, Akalın'ın eşi Oğuz Kayhan da izledi. Korumalar, eşinin önünü kapatınca, Demet Akal'ın, şarkısını yarıda keserek, "Lütfen kocamın önünü açın da kendisini göreyim" dedi.

Mor ve uzun bir elbiseyle hayranlarının karşısına çıkan Akalın, son çıkardığı albümündeki şarkılarını seslendirdi. Sahnede çok sayıda balon gören Akalın, tepki göstererek, "balon fobim olduğunu bildiğiniz halde bunu neden yaptınız?" Dedi. Akalın, balonların Türk bayraklı olduğunu görünce, balonların kaldırılmasına müsaade etmedi. Konserinde ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in şarkılarına da yer veren Akalın, albümünün hit şarkısı 'Afedersin'i istek üzerine birkaç kez tekrarladı. Yaza veda partisinde yaklaşık 2 bin kişiye konser veren Akalın'ı, geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturduğu eşi Oğuz Kayhan da yalnız bırakmadı. Seslendirdiği şarkıları, eşine de armağan ettiğini söyleyen Akalın, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı. Korumaların eşinin önünü kapatması üzerine şarkısını yarıda kesen Akalın, "Lütfen kocamın önünü açın da kendisini göreyim" diyerek tepki gösterdi. Demet Akalın, konserden sonra Alanya'dan ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title