Haberler

Antalya'dan Kısa Kısa

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Finike'de yaptırılacak Eroğlu Nuri Camisi'nin inşaatına başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Finike'de yaptırılacak Eroğlu Nuri Camisi'nin inşaatına başladı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Finike'de Kale Mahallesi'nde inşa edilecek Eroğlu Nuri Camisi'nin temeli atıldı.

Aynı anda 300 kişinin ibadet edebileceği Eroğlu Nuri Camisi, 500 metrekarelik alanda, 2 katlı ve tek minareli olarak projelendirildi. Cami alanı içerisinde bir revak, bir imaret, bir şadırvan ve bir abdesthane yer alacak. Projenin yatırım maliyeti 10 milyon lira olarak belirlendi.

Doğu Garajı'nda 32 iş yeri ihaleye çıkıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tamamlanma aşamasına gelen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezindeki 32 iş yerini, 19-20 Eylül tarihlerinde ihaleyle satışa çıkaracak.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezindeki 32 iş yeri için ihale bedelleri, metrekaresine göre 70 bin lira ile 8 milyon 900 bin lira arasında değişen tutarlarda belirlendi.

İhalede 2 iş yerinin ihalesi kapalı teklif usulü ile diğerleri ise açık teklif usulüyle yapılacak.

Susuzşahap'a asfalt

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Akseki ilçesi Susuzşahap Mahallesi'nde 3,5 kilometre uzunluğundaki grup yolunda asfaltlama çalışmasına başladı.

Güzergah üzerinde altyapı çalışmaları tamamlayan ekipler, yola dolgu malzemesi sererek uzun ömürlü olması için sıkıştırdı.

Mahalle sakinlerinden Ali Karasoy, "Daha önce Susuzşahap Mahallemizde su yoktu. Nenelerimiz, dedelerimiz köy çeşmesinden tulukla su çekerlerdi. Büyükşehir Belediyesi sayesinde şimdi suyumuz da var yolumuz da. Allah razı olsun." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Finike Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title