Haberler

Antalya'da Orman Yangını

Antalya’nın Aksu ilçesinde çıkan yangında 2 hektar alan kül olurken, yangın yerine yakın bölgede bulunan Antalya MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy ceketini çıkartarak çıkan yangını söndürmeye çalıştı.

Antalya'nın Aksu ilçesinde çıkan yangında 2 hektar alan kül olurken, yangın yerine yakın bölgede bulunan Antalya MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy ceketini çıkartarak çıkan yangını söndürmeye çalıştı. Çıkan yangında 60 kovan arı telef oldu.

Edinilen bilgiye göre, Antalya'nın Aksu ilçesi Barbaros Mahallesi Eğilik Tepesi'nde çıkan yangında 2 hektarlık alan küle döndü. Yangın saat 14.30 sıralarında mahallede bulunan mezarlık yanında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktı. Yangını gören mahalle sakinleri durumu hemen polis ve 110 itfaiye ekiplerine haber verdi. Mahalle sakinleri kendi imkanlarıyla yangını söndürmeye çalışırken, itfaiye ekipleri de yangın yerine geldi. Orman İşletme Müdürlüğü ve itfaiye ekipleri yangına 5 arazöz, 1 yangın söndürme helikopteri ve çok sayıda itfaiye eriyle müdahale etti. Kısa sürede yangını kontrol altına alan ekipler, yangını söndürürken soğutma çalışmalarına devam ediyor. Yangında 2 hektarlık alan küle dönerken, 60 kovan arı telef oldu.

Yangının çıktığı esnada Aksu ilçesinde ziyaretlerde bulunan MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy hemen yangın bölgesine gitti. Aksoy, yangın bölgesine varır varmaz ceketini çıkartarak kendi imkanlarıyla yangını söndürmeye çalıştı.

60 kovan arısı telef olan Hüseyin Bulut, "Burada arılarımız vardı, çıkan yangınla arılarımız telef oldu. 60 kovanımız var ama dumandan etkilendikleri için hepsi telef oldu. Yangının neden çıktığı konusunda bilgim yok. Yangını duyunca Antalya merkezden hemen buraya geldim. İtfaiye ekipleri geç geldi. Geldikleri zamanda burayı söndürün dediğimde de başka yer söndürmeye gittiler" dedi.

"Çalı çırpıyla yangına müdahale ettik"

MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy ise "Buraya toplantılar için gelmiştim. Dumanları görünce hemen buraya geldik. Elimize aldığımız çalı çırpıyla söndürmeye kalktık. Sağ olsun Orman İşletme Müdürlüğü ve itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Bizde elimizden geldiği ölçüde müdahale ettik. Evlere sıçrama durumu vardı. Allah daha beterinden korusun" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Milliyetçi Hareket Partisi Orman İşletme Müdürlüğü Mustafa Aksoy Antalya 3. Sayfa Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 13 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Siyah cenaze aracı nedir? TikTok'ta gündem olan siyah cenaze arabası olayı anlamı ne? Kızıl Goncalar 19. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çitos Efe'nin son hali! "Çocuktan Al Haberi" Efe Koçyiğit son hali nasıl? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13 Mayıs Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hayatı sorgulatacak Sigmund Freud sözleri Survivor CANLI izle! 13 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Hükümet Kadın nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi ne zaman yayınlandı? Hükümet Kadın konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? 13-14 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler,ne zaman, nerede çekildi? Carl Jung'dan Hayatı Değiştirecek 10 Alıntı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis ne görüştü, konu ne? 13-14 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
Rekabet Kurulu, Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı

Rekabet Kurulu, Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title