Haberler

Antalya Basınında Bugün

Antalya'da Yayımlanan Gazetelerin Bazı Haber Başlıkları Şöyle: Hürriyet Akdeniz: 'Muhteşem Başlangıç' Antalya'ya Yılın İlk 11 Gününde 50 Bin 136 Turist Geldi

Antalya'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

HÜRRİYET AKDENİZ: 'Muhteşem başlangıç'

Antalya'ya yılın ilk 11 gününde 50 bin 136 turist geldi. Bu sayının birçok ilçe nüfusundan fazla olduğunu belirten turizmciler, 'Bütün olumsuzluklara rağmen muhteşem bir başlangıç oldu' yorumunu yaptı.

SABAH AKDENİZ: 'Hollanda'nın yıldızı olduk'

Turizm sektörünün fuar sezonu Hollanda Utrecht ile açıldı. Sezonun ilk fuarından en büyük 10 katılımcı ülkeden biri olan Türkiye, 40 kuruluş ile rakiplerine gözdağı verdi.

MİLLİYET AKDENİZ: 'Mahkemeler rekor kırdı'

Antalya Adliyesi'nde hazırlanan yıl sonu durum raporu, mahkeme ve icra dairelerinin yılı rekorlarla kapadığını ortaya koydu.

CUMHURİYET AKDENİZ: 'Düden Park yaşam bulacak'

Büyükşehir Düden Park ikinci kısım çalışmalarına başlıyor. Düden köprüsü bir daha açılmamak üzere yarından itibaren kapatılıyor.

AKDENİZ BEYAZ: 'Tek yol Çiller'

Demokrat Parti İl Başkanı İbrahim Özcan, Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk'u samimiyetsizlikle suçladı. Özcan, 'B planımız yok. Tek isteğimiz Çiller' dedi.

AKDENİZ GERÇEK: 'Kiracılara müjdeli haber'

Kiracılar Derneği Genel Başkanı Ali Ulvi Büyüknohutçu, Türk Borçlar Kanunu Tasarısı'nın kabul edilmesiyle 1960'lı yıllardan sonra ilk defa kiracı ve ev sahipleriyle ilgili kanuni düzenleme yapıldığını söyledi.

AKDENİZ GÜNCEL: 'ATSO'da online belge hizmet dönemi başladı'

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak, ATSO üyelerinin oda hizmetlerinden daha hızlı ve kesintisiz yararlanabilmesi amacıyla web sitesi aracılığıyla 'Online belge hizmeti' verilmesine başlandığını bildirdi.

AKDENİZ MANŞET: 'Kurtcephe ve Gülay AGC'yi ziyaret etti'

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İsrafil Kurtcephe ile Mill Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay ve yardımcıları Antalya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

AKDENİZ'DE YENİ YÜZYIL: 'Maliyeciler makamda'

Maliye Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Seyit Baş'ın da yer aldığı heyet, Antalya Valisi Ahmet Altıparmak'ı makamında ziyaret etti.

ANTALYA: 'Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Konserve Koyu'nda incelemelerde bulundu'

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Muratpaşa Belediyesi'ni ziyaret ederek ilçede çeşitli incelemelerde bulundu.

ANTALYA KÖRFEZ: 'Kepez'de 24 ay taksit müjdesi'

226 parselde vatandaşa gereken kolaylık yapılacak sözünü veren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediye hisselerinin bedelinin ödenmesinde 12 olan taksit sayısının 24'e çıkardı.

ANTALYA GÜNDEM: 'Turistler 112'e yönlendirilecekler'

Antalya'da pilot uygulama kapsamında '155 Polis İmdat, 110 İtfaiye, 156 Jandarma, 177 Orman Yangını İhbar, 158 Sahil Güvenlik' acil çağrı merkezlerine yapılan tüm yardım talepleri, '112 Acil Çağır Merkezi'nde toplanırken, 911 ve 999'u arayan yabancı turistler de 112'ye yönlendirilecek.

ANTALYA SON HABER: 'Tüketici hesap işletim ücretini geri alıyor'

Bankaların hesap işletim ücreti adı altında müşterilerinden yaptıkları kesintileri değerlendiren Sivil Toplum ve Diyalog Merkezi Genel Koordinatörü Sevim Murat, 'Bankaların keyfi hesap işletim ücreti kesintileri tüketicileri bıktırmıştır' dedi.

EKSPRES: '3 milyon hibe aldık'

Avrupa Birliği Merkezi aracılığıyla bugüne kadar kurum ve kuruluşlarla 21 hibe sözleşmesi imzalandı. Yaklaşık 3 milyon lira tutarında hibe aldık. 67 firma ise eşleşme istedi.

GAZETE BİR: 'Güllük'ü daraltmayın'

Güllük Caddesi esnafı ile ikinci kez bir araya gelen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Aktekin, caddede yapılacak düzenleme çalışmaları hakkında esnafla görüş alış verişinde bulundu.

HİLAL: '2B arazileri satılık'

Hükümet, 2B arazilerinin satışı için yasa taslağı hazırladı. Şubat ayında Meclis'e gelmesi beklenen yasayla, orman arazisi olma özelliğini yitirmiş araziler rayiç bedel üzerinden 10 bin lira peşin ve 5 yıl vadeyle satılacak.

HÜRSES: 'Zübeyde Hanım anılacak'

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Cumhuriyet Kadınları Derneği işbirliğiyle Zübeyde Hanım Anma Günü kapsamında, yarın kentte bir dizi etkinlik gerçekleştirecek.

İLERİ: 'Rekor çalışma'

Döşemealtı Yeşilbayır ve Altınkale Mahallesi'nin ara sokakları çamurdan kurtuluyor. Her iki mahallede yapılan parke taşı çalışması 300 bin metrekareye ulaştı.

(HK-BNY-NÖZ) - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title