Haberler

Antalya: Antalya'da 15 Yaşındaki Genç Kıza Zorla Fuhuş İddiası

Antalya'da Zorla Fuhuş Yaptırılan ve Polisten Yardım İsteyen 15 Yaşındaki Genç Kız, Tutulduğu Bardan Ekipler Tarafından Kurtarıldı.

Antalya'da zorla fuhuş yaptırılan ve polisten yardım isteyen 15 yaşındaki genç kız, tutulduğu bardan ekipler tarafından kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, eşinden boşanmış olan annesiyle birlikte yaşayan M.A., 2 ay önce tanıştığı erkek arkadaşı tarafından kaçırılarak tecavüze uğradı. Genç kıza kendi evinde bir ay boyunca tecavüz edip başka erkeklere pazarlayan ve adı açıklanmayan zanlı, daha sonra genç kızı para karşılığı Kaleiçi'nde bulunan bir barın sahibine sattığı iddia edildi. Bir ay boyunca zorla çalıştırılan M.A., çalışmadığı sürelerde ise barın içinde bulunan 2 metrekarelik bölmeye kapatılarak, burada yaşamaya zorlandı. Bir bar müşterisinin ihbarı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri önceki gece bara baskın düzenledi. Baskında M.A. zorla tutulduğu 2 metrekarelik gizli bölmede bulunarak kurtarıldı. Polis olayla ilgisi bulunan 3'ü kadın 5 kişiyi gözaltına alırken, 10 kişinin de arandığı belirtildi. Aranan kişiler arasında, M.A'yı kaçırıp tecavüz eden kişinin de olduğu belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title