Haberler

Antalya: Alanya'da Ramazan Bayramı Kutlamaları

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde Zabıta Ekipleri, Ramazan Bayramı Sebebiyle Plajlardaki Yerli ve Yabancı Turistlere Şeker İkram Ederek Bayramlarını Kutladı.

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde zabıta ekipleri, Ramazan Bayramı sebebiyle plajlardaki yerli ve yabancı turistlere şeker ikram ederek bayramlarını kutladı.

Tatil için Alanya'yı tercih eden turistler, zabıta görevlilerini karşılarında görünce önce şaşırdı daha sonra bunun bayram kutlaması olduğunu anlayınca bu ilgiden dolayı zabıta ekiplerine teşekkür etti. Turistlere kolonya ve şeker ikram ederek bayramlarını tebrik eden zabıta görevlileri, "İlçemize gelen yerli ve yabancı turistler bizim misafirlerimizdir. Onların evimize gelen misafirlerden hiçbir farkı yok" dedi.

Çoğunluğu büyükşehirlerden Alanya'ya gelen turistler ise, Alanya'nın dünyanın birçok turizm bölgesinden daha güzel ve temiz olduğunu belirterek, belediye başkanına teşekkür etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title