Haberler

Ankaraspor, Hazırlık Maçında Sivasspor'u 3-2 Mağlup Etti

Ankaraspor, Hazırlık Maçında Sivasspor'u 3-2 Mağlup Etti.

Ankaraspor, hazırlık maçında Sivasspor'u 3-2 mağlup etti.

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Ankaraspor ve Sivasspor hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Türkgücü Apedoom Tesisleri'nde oynanan karşılaşmada Ankaraspor, sahaya Ramazan Kurşunlu, Murat Akyüz, Ramazan Tunç, Ediz, Batak, Özer, Umut, Adem Koçak, Bilal, Tita ve Tayfun 11'i ile çıktı. Sivasspor ise Harun, Cem Can, Şamil, Hakkı, Aytaç, Fatih, Muhammet, Gökhan, Burhan, Sezgin ve Cvetkov 11'i ile maça başladı. Karşılaşmanın ilk yarısı Bilal'in 28. dakikada ve Tayfun'un 30. dakikada attığı

gollerle Ankaraspor'un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi. Maçın 51. dakikasında Murat ve 55. dakikasında Balili ile 2 gol bulan Sivasspor maçta dengeyi sağladı. Maçın 65. dakikasında Özer ile bir gol daha bulan Ankaraspor, sahadan 3-2 galip ayrılmayı başardı. Ankaraspor, bu karşılaşmayla Hollanda kampını tamamlamış oldu.

Mavi-beyazlılar, yeni sezon öncesinde oynadığı 3 hazırlık maçında da mağlubiyet yüzü görmedi. Ankaraspor, Hollanda kampında Yunanistan 1. Ligi ekiplerinden AEK ile 1-1 berabere kalmış, 2. hazırlık maçında ise Gaziantepspor'u 1-0 mağlup etmişti.

(EKO-İY-SN-SN-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title