Haberler

Ankaragücü Taraftarı Galatasaray Karşısında Galibiyete İnanıyor

Turkcell Süper Ligi'nde Galatasaray ile Karşılaşacak Olan Ankaragücü'nün Taraftarları Maçtan Galibiyetle Ayrılacaklarına İnanıyor.

Turkcell Süper Ligi'nde Galatasaray ile karşılaşacak olan Ankaragücü'nün taraftarları maçtan galibiyetle ayrılacaklarına inanıyor.

Ankaragücü'nün resmi internet sitesi www.ankaragucu.org.tr adresinde Galatasaray maçının sonucuyla ilgili ankete katılan Ankaragücü taraftarları, karşılaşmayı kendi takımlarının kazanacağını iddia etti. Ankete katılan her 3 kişiden 2'si başkent temsilcisinin Galatasaray'ı yeneceğine dair oy kullandı. Ankete toplam 3 bin 607 taraftar katılırken yüzde 66'lık kısım olan 2 bin 373 kişi Ankaragücü'nün Galatasaray'ı yeneceğini iddia etti. Ankete katılanların yüzde 24'ünü oluşturan 871 kişi maçı Galatasaray'ın kazanacağını belirtirken yüzde 10'luk kesimi oluşturan 358 kişi de maçın berabere biteceği şeklinde oy kullandı.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda 19:00'da başlayacak maçı Barış Şimşek, Erhan Sönmez, Nihat Mızrak hakem üçlüsü yönetecek. Karşılaşmanın bilet fiyatları kale arkası tribünü 20 YTL, maraton ve kapalı tribün 21 YTL olarak belirlendi. 20 bin seyirci kapasiteli 19 Mayıs Stadı'nda karşılaşmayı izlemek isteyen Galatasaraylı taraftarlara ise saatli kale arkası bölümünde 5 bin kişilik yer ayırıldı.

(EKO-İY-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title