Haberler

Ankara: Polislerden Ecevit'in Cenaze Töreni Provası

TBMM'de Görevli Polislerin Bir Bölümü, Eski Başbakan Bülent Ecevit İçin Meclis Protokol Kapısı Önünde Düzenlenecek Cenaze Töreni (Devlet Töreni) İçin Prova Yaptı.

TBMM'de görevli polislerin bir bölümü, eski Başbakan Bülent Ecevit için Meclis protokol kapısı önünde düzenlenecek cenaze töreni (devlet töreni) için prova yaptı.

Bir süre önce hayatını kaybeden eski Başbakan Bülent Ecevit için TBMM'de gerçekleştirilecek cenaze töreni hazırlıkları son hızla sürüyor. Bugün TBMM'de görev yapan polis memurları cenaze töreni için prova yaptı. 30'a yakın polis memurunun katıldığı tören provasında ilginç anlar yaşandı. Provada, cenaze merasiminin gerçeğe uygun olması için bir polis memuru temsili cenaze arabası yapıldı. Polisler aracın yanlarında yürüdü. Ancak provada polis memurunun cenaze arabası olarak kullanılması aslına uygun olmayınca, bir araba arandı. Bir polis memuruna ait hususi arabanın getirilmesiyle prova bir kez de otomobille gerçekleştirildi. Temsili cenaze arabası ortada, polisler de kenarlarında olmak üzere bugünkü prova tamamlandı. Alınan bilgilere göre, yarın aynı prova tekrarlanacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title