Haberler

Ankara'dan Şanlıurfa'ya Yardım Eli

Ankara'nın Keçiören İlçesinde Faaliyet Gösteren Memurlar Vakfı Üyeleri, Akçakale İlçesindeki Çukurca ve Dereli Köy İlköğretim Okullarına Yardım Elli Uzattı.

Ankara'nın Keçiören ilçesinde faaliyet gösteren Memurlar Vakfı üyeleri, Akçakale ilçesindeki Çukurca ve Dereli köy ilköğretim okullarına yardım elli uzattı.

Çukurca halkı, köye yardım getiren otobüsü alkışlarla karşıladılar. Önce otobüsten yardım kolileri indirildi. Daha sonra gelen misafirlere çay ikram edildi. Yardımın köye geldiğini duyan köylüler kadınlı erkekli okula akın ettiler. Çukurca İlköğretim Okulu öğretmeni Kerim Ali Özkan, öğrencileri çağırarak tek tek gelen yardımları öğrencilere verdi. Her öğrenciye, bir sırt çantası, önlük ve bir çift ayakkabı verildi. Çukurca ilköğretim okuluna toplam 130 öğrenciye yardım edildi. Yardım dağıtıldıktan sonra köy öğretmeni yardım getiren keçi ören memur vakfı üyelerine teşekkür etti. Daha sonra bu yardımlardan dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Başak kısa bir konuşma yaparak, Memurlar Vakfı üyelerine yardımlarından dolayı teşekkür etti.

Keçiören Memur Vakfı Başkan Yardımcısı Şevket Çağdaş, "Bizler keçi ören memurlar vakfı olarak Şanlıurfa ili ve Akçakale ilçesi olarak toplam üç okula, 230 önlük ve eşofman, 230 spor ayakkabı, 125 muhtelif ayakkabı, 300 takım kırtasiye ve 650 oyuncak getirdik. Bunların bir kısmını Şanlıurfa'da ümit okuma salonu bir kısmını çukurca ilköğretim okuluna ve bir kısmını da dereli ilköğretim okuluna dağıtmış olcağız. Buradaki dağıtım bittikten sonra dereli köyü ilköğretim okuluna gideceğiz" dedi.

(MD-OÇ-Y) 17.03.2008 16:31 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title