Haberler

Ankara: Başkentte Bir Gencin 5 YTL İçin Öldürülmesi

Başkent Ankara'da 5 YTL İçin Gasp Edilerek Öldürülen Gencin Ailesi, Katilin Bir An Önce Yakalanarak Cezalandırılmasını İstiyor.

Başkent Ankara'da 5 YTL için gasp edilerek öldürülen gencin ailesi, katilin bir an önce yakalanarak cezalandırılmasını istiyor.

Altındağ'ın gecekondu semtlerinden Hacı Murat Mahallesi'nde geçen hafta meydana gelen olayda, Yıldırım Beyazit Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Hacı Bulut (18), 5 YTL parası ve eski model cep telefonu gasp edildikten sonra başından ve ayağından vurulmuştu. Saldırgan, vurduğu genci yaralı olarak başına basarak bekletmiş ve soranlara ise "sara hastası" olduğunu söylemişti. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen bir ambulans tarafından Dışkapı Hastanesi'ne kaldırılan genç 4 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra hayatını kaybetmişti. Gasp mağduru gencin babası İsmet Bulut, oğlunun katilinin görgü şahidini tehdit ettiğini ifade ederek, saldırganların, oğlu yoğun bakımda yatarken onu öldürmeye çalıştıklarını da öne sürdü. Katillerin biran önce yakalanmasını isteyen acılı baba İsmet Bulut, "Ne benim, ne de ailemin can güvenliği var. Katil yakalanarak en ağır ceza verilsin" dedi.

Acılı anne Aynur Bulut ise, "Devlet bize sahip çıksın. Ben de deli raporu alıp onun annesini öldüreceğim. Ben zaten yanmışım" diye isyan etti.

Öte yandan, katil zanlısı O.E.'nin yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title