Haberler

Ankara: Bakan Güler, Anaokulu Öğrencilerini Makamında Kabul Etti

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, Burç Anaokulu Öğrencilerini Makamında Ağırladı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, Burç Anaokulu öğrencilerini makamında ağırladı.

Bakan Güler'in makam koltuğuna oturan küçük çocuğa arkadaşları, "Sakın ha zam yapayım deme" uyarısı yaptı. Ekonominin en önemli bakanlıklarından biri olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı bugün Burç Anaokulu öğrencilerini ağırladı. Bakan Güler minik çocukları odasında tek tek öperek karşıladı. Güler, çocukların kendisine "öğretmenim" şeklinde hitap etmelerini de gülerek karşıladı. Bazı çocukları makam koltuğuna oturtan Güler, çocuklarla bir süre sohbet etti. Bu sohbet güldüren konuşmalara da sahne oldu. Bakan Güler'in makam koltuğuna oturan küçük bir çocuğa arkadaşları, "Sakın ha zam yapayım deme" uyarısı yaptı. Küçük çocuklar, Bakan Güler'e kurdukları çiftlikte yetiştirdikleri organik ürünleri de anlattılar. Çocuklar ayrıca Güler'e organik olarak yetiştirdikleri adaçayını da hediye etti. Bakan Güler'in kırtasiye malzemelerinden oluşan hediye paketi vermesi üzerine, çocukların "Ama ne gerek vardı" cevapları ise Bakan Güler'i güldürdü. Güler, çocuklara, "Bundan sonra enerji politikasını sizlere emanet edeceğiz" dedi.

Anaokulu öğretmenleri ise organik tarım yapmak için kuracakları Burç Köyü'ne destek istediklerini ve Çevre ve Orman Bakanlığı'ndan sonra bu konuya önem verdiğini bildikleri Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler'e geldiklerini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title