Haberler

Ankara: AK Parti'den 'Fotoğraf Yarışması'

AK Parti Genel Merkezi, Partililer Arasında 'Fotoğraf Yarışması' Düzenledi. Partililerin İnsana, Hayata, Siyasete ve İcraata Dair Konuşan Fotoğrafları Ödüllendirilecek. Yarışmada Birinciye 2 Bin YTL, İkinciye 1 Bin 750 YTL, Üçüncüye İse Bin 500 YTL Para Ödülü Verilecek. AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığı Tarafından Hazırlanan 'Türkiye Bülteni' Adlı Dergi Türkiye'nin Işığını Fotoğraflara Yansı...

AK Parti Genel Merkezi, partililer arasında 'fotoğraf yarışması' düzenledi. Partililerin insana, hayata, siyasete ve icraata dair konuşan fotoğrafları ödüllendirilecek. Yarışmada birinciye 2 bin YTL, ikinciye 1 bin 750 YTL, üçüncüye ise bin 500 YTL para ödülü verilecek. AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığı tarafından hazırlanan 'Türkiye Bülteni' adlı dergi Türkiye'nin ışığını fotoğraflara yansıtmak amacıyla bir fotoğraf yarışması düzenledi. Yarışma kataloğunda 'İnsana, hayata, siyasete ve icraata dair konuşan fotoğraflarınızı bekliyoruz' denildi. Yarışmaya AK Parti üyeleri yüksek çözünürlüklü, renkli, siyah-beyaz dia ve dijital fotoğraflarla katılabilecek. AK Parti Genel Merkezi, yarışma sonunda dereceye girenlere para ödülü verecek. Birinciye 2 bin YTL, ikinciye 1 bin 750 YTL, üçüncüye ise bin 500 YTL para ödülü verilecek. Yarışmaya katılacak partililer çektikleri fotoğrafları en geç 31 Aralık 2006 tarihine kadar 'info@turkiyebulteni.net' adresine ulaştırabilecek. Öte yandan yarışmaya gönderilen fotoğrafların yayın hakkı AK Parti'nin aylık çıkardığı 'Türkiye Bülteni' adlı dergiye ait olacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title