Haberler

Anıston Çok Şey Öğretti

Geçtiğimiz Yıl Jennifer Aniston'la Bir Aşk Yaşayan Ünlü Aktör Vince Vaughn, Bu İlişkisinden Hayata Dair Çok Şey Öğrendiğini Söyledi..

GEÇTİĞİMİZ YIL JENNİFER ANİSTON'LA BİR AŞK YAŞAYAN ÜNLÜ AKTÖR VİNCE VAUGHN, BU İLİŞKİSİNDEN HAYATA DAİR ÇOK ŞEY ÖĞRENDİĞİNİ SÖYLEDİ..

Noel Baba'ya inanıyor, çizgi film seyretmeye bayılıyor, en çok bilgisayar oyunlarıyla vakit geçirmeyi seviyor... Vince Vaughn, 37 yaşında olmasına rağmen içinde bir çocuk ruhu taşıdığını söylüyor. Başarılı bir aktör olan Vaughn, adını geçtiğimiz yıl Jennifer Aniston'la yaşadığı aşkla duyurdu. 'Ayrılık' filminde başrol oynayan ikili, çekimlerin ardından yeni bir aşka yelken açmıştı. Başta ilişki yaşadıklarını reddeden Vaughn ve Aniston, zamanla aşklarını kabul etti.

O HEP YANIMDA

Hayatı boyunca ilişkilerden yana şanslı olmadığını belirten ünlü aktör, tam şeytanın bacağını Aniston'la kırdığını sanırken, güzel yıldız Vaughn'dan ayrılma kararı aldı. Şimdilerde yeni filmi 'Fred Claus' ile dikkat çeken Vaughn, kadınlar üzerine In Touch dergisine konuştu.

* Yaşım ilerledikçe, hayata dair önceliklerim de değişmeye başladı. Eskiden aşk ve ilişkiler önemliyken; şimdilerde sadece arkadaşlık ve güvene değer veriyorum.

* Kadınlar bana hayata dair çok şey öğretti, özellikle de Jennifer. O hayatımda tanıdığım en mükemmel kadın. Her ne olursa olsun beni her zaman güldürmeyi başarıyor.

* Jen'le ilişkimiz bitse de hala dostuz. Onu hep hayatımda istiyorum.

* Verilen sözlerin tutulması gerektiğine inanıyorum. Biz bir ilişki yaşarken hep birbirimizin yanında olacağımıza söz verdik. İlişki bitse de bu değişmeyecek.

* Ayrılık hiç kolay değildi, çok zor anlar yaşadım. Ama yalnız kalarak kafamı dinledim ve bu süreci atlattım.

* Günümüzde ilişkiler telefonda başlıyor ve telefonda bitiyor. Ben her zaman yüz yüze konuşma taraftarıyım.

* Çocukları çok seviyorum. Gelecekte kendi çocuklarım olsun istiyorum, iyi bir baba olacağıma eminim.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title