Haberler

Angelos Basinas Galatasaray Yolunda

Galatasaray, Sakatlığı Nedeniyle Kadroda Yer Alamayan Linderoth'un Yerine Ön Liberoya Yunanlı Futbolcu Basinas'ı Getiriyor.

Galatasaray, sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamayan Linderoth'un yerine ön liberoya Yunanlı futbolcu Basinas'ı getiriyor.

Gözler Wilhelmsson'da

Yunan futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en önemli orta saha oyuncularında olan Angelos Bacinas, Galatasaray'a gelmek için saatler sayıyor. İspanya'nın Mallorca takımında forma giyen 32 yaşındaki Bacinas, sarı-kırmızılı kulüple büyük ölçüde anlaşma sağlarken, transferin gerçekleşmesi için bazı detayların çözülmesi bekleniyor.

Bacinas'a bazı İngiliz kulüplerinin talip olduğu ancak, Yunanlı futbolcunun Türkiye'de futbol oynamayı istemesi sebebiyle Galatasaray'ı tercih ettiği öğrenildi.

Sarı-kırmızılı yöneticilerin yaklaşık 10 gündür gizlilik ve titizlikle sürdürdükleri bu transferin, bir ya da iki gün içinde kesin olarak sonlandırılması bekleniyor.

Bacinas'ın, sezon sonunda Mallorca ile sözleşmesinin biteceği ve bu yüzden bonservis ücretininde yüksek olmadığı öğrenildi. Sarı-kırmızılı yöneticilerin, 2.5 yıllık anlaşma teklif ettikleri Bacinas'ın, teklifi son derece olumlu bularak, menejeri aracılığıyla Galatasaray'ın teklifini kabul etmek üzere olduğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title