Haberler

Anadolu Efes: 70

Galatasaray Medical Park, Beko Basketbol Ligi'nin 18.haftasında Abdi İpekçi Spor Salonu'nda konuk ettiği Anadolu Efes'i 77-70 mağlup etti.

Galatasaray Medical Park, Beko Basketbol Ligi'nin 18. haftasında Abdi İpekçi Spor Salonu'nda konuk ettiği Anadolu Efes'i 77-70 mağlup etti.

Tempolu başlayan mücadelede ilk üç dakikalık bölüm 7-7 eşitlikle geçildi. Sarı Kırmızılı ekip Markoishvili ve Furkan Aldemir ile üstünlüğü sağlasa da Anadolu Efes rakibine cevap vermede gecikmedi (11-11). Maçtaki sessizliği ise Arroyo'nun üç sayılık basketi bozarken Sarı Kırmızılılar yakaladığı 9-0'lık seri ile skoru 20-11 yaptı. Karşılaşmada ilk periyodu 23-17 Galatasaray Medical Park üstün kapadı. Galatasaray Medical Park ikinci periyoda Macvan ve Ndong'un sayılarıyla 9-0'lık seriyle başladı ve ardından Oktay Mahmuti'nin molası geldi (32-17). Anadolu Efes periyottaki ilk sayısını Semih Erden ile 13. dakikada buldu. Engin Atsür'ün basketleriyle ev sahibi takım son dört dakikaya 39-24 üstünlükle girdi. Son bölümlere girildiğinde Sarı Kırmızılılar rakibi ile arasındaki farkı 20 sayıya kadar çıkardı (44-24). Galatasaray Medical Park, devreyi ise 49-34 önde tamamladı.

İkinci devreye 8-2 seri ile başlayan Galatasaray Medical Park güçlü rakibi karşısında farkı 21 sayıya çıkardı (57-36). Periyodun ilk 6 dakikalık diliminde rakibine sadece 2 sayı şansı tanıyan Sarı Kırmızılı ekip skoru da 59-36 yaptı. Son bölümlere doğru dış atışlarla farkı azaltmaya çalışan Anadolu Efes karşısında Galatasaray Medical Park final periyoduna 61-48 önde girdi. Final periyodunun ilk dakikalarında her iki takım da istediği sayıları bulamazken Sarı Kırmızılı takım 33. dakikayı 65-50 üstün geçti. Hücumda ritmini bulan Anadolu Efes Sasha'nın 3 sayılık basketiyle son beş dakikaya girilirken farkı 10 sayıya indirdi (67-57). Dış şutlarla farkı tekrar açan ev sahibi takım skoru 74-63 yapsa da son 19 saniyeye girildiğinde Lacivert Beyazlılar Sasha ile farkı 6 sayıya indirdi. Üstünlüğünü koruyan ev sahibi takım maçtan 77-70 galip ayrıldı. Bu arada karşılaşmayı Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal da izledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdi İpekçi Spor Salonu Anadolu Efes Galatasaray Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title