Haberler

Anadolu Birliği Derneği Şehit ve Gaziler İçin Minnet Gecesi Düzenledi

Anadolu Birliği Derneği'nin Şehit ve Gaziler İçin Düzenlediği Minnet Gecesine Katılım Büyük Oldu.

Anadolu Birliği Derneği’nin şehit ve gaziler için düzenlediği minnet gecesine katılım büyük oldu.

Anadolu Birliği Derneği tarafından, Yüzüncü Yıl Park Restoran’da şehit ve gazi aileleri için düzenlenen minnet gecesine, Sivas Valisi Veysel Dalmaz, Türk Halk Müziği Sanatçıları Belkis Akkale, Sümer Ezgü Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner ve çok sayıda şahit ve gazi aileleri katıldı. Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Bedri Yalçın’ın yaptığı Anadolu Birliği Derneği’nin ve Antalya Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin organize ettiği minnet gecesine Başkan Öner katılarak, şehit ve gazi ailelerinin acılarına ortak oldu.

Gecede konuşan Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Türk toplumumun, tek vatan, tek bayrak, tek millet olarak mutlu bir şekilde yaşamak istediğini belirtti. Türkiye Cumhuriyeti üzerinde kuruluşundan bugüne haince oyunlar oynandığına dikkat çeken Öner, şunları söyledi: “Türk milletinin kardeşliğini, birlik ve beraberliğini bozmak için 84 yıldır uğraşıyorlar. Bizi bölmek isteyenlere en güzel cevabı bu minnet gecesinde veriyoruz. 81 ilden idealist insanlar bir araya geldi ve Anadolu Birliği Derneği’ni kurdu. Bu dernekle dünyaya, birlik ve beraberlik içerisinde kardeşçe yaşamak istediğimizin mesajını verdik. Bunu başaran Anadolu Birliği Derneği’nin Yönetim Kurulu Üyeleri’ne teşekkür ediyorum. Kepez Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız.”

Kepez Belediyesi olarak, isimlerini parklara vererek şehitlerin isimlerini yaşattıklarını ifade eden Başkan Öner, Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnetle ve şükranları andıklarını kaydetti.

Vatan ve bayrak için gözlerini kırpmadan şehit düşenleri, gazileri asla unutmayacaklarının altını çizen Öner, “Bugün biz, yarın çocuklarımız bu vatan topraklarında huzur içerisinde yaşayacaksa, bunu şehit ve gazilerimize borçluyuz. Onların aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum. Bugün, dünden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Türkiye’nin 81 ilinin mozaiği Antalya’da bulunuyor. Antalya’da, Kepez’de, Türkiye’de kardeşçe yaşıyoruz, yaşamaya da devam edeceğiz. Kendini bilmez üç- beş kişi, birlik ve bütünlüğümüz asla bozamayacaktır.”

Minnet gecesinde, Sümer Ezgü de Anadolu’dan geldik türküsünü söyledi. Anadolu Birliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bedri Yalçın da derneğin kuruluşuna katkılarından ve şehit ailelerine ve gazilere desteklerinden dolayı Öner’e teşekkür plaketi verdi.

(SÇ-SÇ-Y)

23.11.2007 14:54 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024?
title