Haberler

Amerika Kalma Teklifini Reddetmiş

Dünyanın En Ünlü İç Çamaşırı Firması Victoria's Secret'in Defilesine Hazırlanan Türk Manken Lara Şengül Surol, Stresten 4 Kilo Verdiğini Söyledi. Surol, Kendisine 12 Ay Amerika'da Kalma Teklifini de Neden Reddettiğini Anlattı.

DÜNYANIN EN ÜNLÜ İÇ ÇAMAŞIRI FİRMASI VİCTORİA'S SECRET'İN DEFİLESİNE HAZIRLANAN TÜRK MANKEN LARA ŞENGÜL SUROL, STRESTEN 4 KİLO VERDİĞİNİ SÖYLEDİ. SUROL, KENDİSİNE 12 AY AMERİKA'DA KALMA TEKLİFİNİ DE NEDEN REDDETTİĞİNİ ANLATTI.

Habertürk'te Saba Tümer'in konuğu olan Lara Surol, beslenmesine çok dikkat ettiğini ancak yoğun çalışma temposu ve stres nedeniyle bir hayli kilo verdiğini söyledi.

Victoria's Secret defilesinde boy göstermeye hazırlanan Surol, 'Çok yoğun bir stres. 4 kilo verdim. Bunun nedeni koşuşturmaca ve stres. İnsan bazen heyecanlanabiliyor. 'Acaba olmayacak mı, şu mu bu mu?' falan diye düşünüyor' diye konuştu.

Defile öncesi kendisine 1 yıl Amerika'da yaşamasıyla ilgili teklifi de kabul etmediğini anlatan Surol, bunun nedenini de şöyle anlattı:

'Bazı koşulları var; vücudun fit kalacak, sporuna devam edeceksin. Bana Amerika'da bakım uygulanacaktı 12 ay boyunca. Fakat ben Amerika'da o kadar yaşamak istemedim. Çünkü, oraya tekrar motive olacaksınız, hayatınızı düzeninizi orada oturtacaksınız vs. Bu zor bir şey açıkçası. 'Bana bir çizelge verin o çizelgeye uyayım. Eğer sonunda beni beğenirseniz, sözleşmeyi imzalayayım. Olmuyorsa, olmuyor' dedim. Bakacaklar. Eğer kilo verdiyseniz, vücudunuza iyi bakmadıysanız, vücudunuzda herhangi bir iz vs, kapatılamayacak bir şey oluyorsa kabul edilmiyorsunuz. Onları da bu konuda haklı görmek lazım.'

Victoria's Secret defilesinde olmaktan daha önce böyle bir teklif almanın çok güzel olduğunu söyleyen Surol, '23 yaşındayım ve 3 yıllık modellik hayatımda istediğim herşeyi yaptım zaten' dedi. Bu arada 0 bedene karşı olduğnun da altını çizen Lara Surol, bir kadın için en ideal bedenin 36 olduğunu söyledi.

5-6 yıl sonra mankenliği bırakarak kitap yazmak istediğini sözlerine ekleyen manken, iktisat mezunu olmasına rağmen parapsikoloji ile ilgilendiğini ve bu alanda bir kitap yazmak istediğini belirtti.

televizyongazetesi

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title