Haberler

Amed Maça Çıkmadı, Şehri Terk Etti

- (Özel Haber) Amed maça çıkmadı, şehri terk etti Amed Sportif Faaliyetler Kulüp Başkanı Nurullah Edemen: "Her takımın deplasman özgürlüğü vardır"SİVAS - TFF 2. Lig Kırmızı Grup 19.

- (Özel Haber) Amed maça çıkmadı, şehri terk etti

Amed Sportif Faaliyetler Kulüp Başkanı Nurullah Edemen:

"Her takımın deplasman özgürlüğü vardır"

SİVAS - TFF 2. Lig Kırmızı Grup 19.hafta maçında Sivas'ta Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi'nde oynanması gereken Sivas Belediyespor-Amed Sportif Faaliyetler karşılaşmasına deplasman ekibi çıkmadı ve şehri terk etti.

Deplasmanda Sivas Belediyespor ile karşılaşmak için dün Sivas'a gelen Diyarbakır ekibi Amed Sportif Faaliyetler, İl Spor Güvenlik Kurulu'nun kendi taraftarına uygulanan deplasman yasağını iddia ederek maça çıkmama kararı aldı. Kampa girdiği otelde maçı beklemeye başlayan Amed, takım otobüsü boş şekilde stada gönderildi. Taraftar yasağı nedeniyle takım kaldığı otelden ayrılarak yoğun güvenlik önlemleri arasında Sivas'tan ayrıldı.

Maçı bekleyen Sivas Belediyespor ise karşılaşmanın hakemleriyle birlikte mücadelenin başlama saatinde sahaya çıktı. Yeşil-beyazlı ekip, sahaya 'Kalbimizle, duamızla Mehmetçiğin yanındayız' pankartıyla çıktı. Rakip takımın sahaya çıkmaması nedeniyle de hakemler tekrar soyunma odasına gitti. Sivas Belediyesporlu futbolcular ise sahanın ortasında asker selamı verdi.

Sivas Belediyespor Kulüp Başkanı Hasan Karaman, yaşanan olayla ilgili şunları söyledi:

"Amedspor bu müsabakaya çıkmadı. Gerekçesini bilmiyoruz. Bize resmi olarak bir şey bildirmediler. Biz Sivas Belediyespor olarak sahamızı, takımımızı her şeyimizi hazırladık. Türkiye Futbol Federasyonu'na ve devletin vermiş olduğu talimatlar doğrultusunda Sivas Belediyespor olarak sahaya çıktık. Her şeyimiz hazırdı. Fakat Amedspor kendi aralarında kaynaklanan bir sebepten dolayı bugün maça çıkmadılar. Gerekçelerini bize resmi olarak bildirmedikleri için ne sebeple maça çıkmadıklarını bilmiyoruz. Bunu en iyisi kendileri ve federasyon bilir. Biz daha sonra federasyonun alacağı kararı bekleyeceğiz."

İHA muhabirinin telefon ile ulaştığı Amed Sportif Faaliyetler Kulüp Başkanı Nurullah Edemen ise, "Takımın ismini Amedspor olarak değiştireli 2.5 sene oldu. Deplasmanda toplam 60 maça çıktık. Kupa maçları dahil bunların içerisinde Fenerbahçe ve Bursa maçları da var. 60 tane maçın 41 tanesinde deplasmana seyirci götürmeme cezası ile karşı karşıya kaldık. Bu kararı TFF almıyor. Bunun tamamen İçişleri Bakanlığı'na bağlı valilik ve kaymakamlıklar, il güvenlik kurulları alıyor. Bunun için daha öncede protesto eylemleri yapmıştık. Artık bu gerçekten bizim canımızı sıktı. Her takımın deplasman özgürlüğü vardır. Seyircinin takıma gitme özgürlüğü vardır. Bu sebeple ülkede sadece Amedspor'a bu yapılıyorsa bizi rahatsız etti. Bu bağlamda Sivas Belediyespor maçında da seyirci yasağı vardı. Üç gündür konuşup, tartışıyorduk. Bugün kararımızı netleştirdik ve maça çıkmadık" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Muhsin Yazıcıoğlu Diyarbakır Sivas Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 11-12 MAYIS | Hafta sonu yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 11 MAYIS | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? 11 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 11 Mayıs Cumartesi ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Bugün hava yağmurlu mu? 11-12 Mayıs hava yağmurlu mu? Hafta sonu yağmur yağacak mı? Resmi Gazete bugün (11 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

500

Yorumlar (2)

Adınızı Yazın:

BEN BURADAN ÇOK ACİLEN CUMHURBAŞKANIMA SESLENİYORUM. BU KARARI YILDIRIM DEMİRÖREN E BIRAKMADAN BİR AN ÖNCE KAPATILMALI. VE BU TERÖRÜST ADAM HALKI GALEYANA GETİRMEKTEN ÖNCEKİ SUÇLARDA DAHİL OLMAK ÜZERE ÖNCE LİSANSI İPTAL EDİLİP SONRASINDA ÜLKEYE GİRİŞ YAPTIGI AN HEMEN YAKALANIP VATAN HAİNLİGİNDEN İÇERİ ATILMALIDIR. BUNLARIN MAÇA ÇIKMAMA GEREKÇESİ SEYİRCİ FİLAN DEGİL SADECE O SAHAYA MEHMETÇİGİMİZİ DESTEKLEYEN PANKARTLA ÇIKMAMAKTIR. BUNU YAKİNEN BİLİYORUM VE BUNLARIN BAŞLARINDADA BU VATAN HAİNİ VAR

1
1
yanıtYanıtla
Ali Haydar:

Yetkililere sesleniyorum ! Amed mi her ne pislikse bu takımı ligden atın. O kadar...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title