Haberler

Amatör Maçta Taraftar Yenilgiyi Kaldıramadı, Oyunculara Taş Yağdırdı

Güncelleme:

Isparta'da oynanan amatör lig maçında ev sahibi taraftarlar yenilgiyi kaldıramayınca rakip takım oyuncularına ve taraftarlarına taş yağdırdı. 10 taraftar ve 1 polis yaralandı.

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Isparta Davrazspor'un, Şuhut Hisar Belediyespor'u deplasmanda 1-0 yendiği maç sonrası olaylar çıktı. Şuhut İlçe Stadı'nda oynanan maçta Şuhut seyircisi sahaya inerek, Isparta Davrazsporlu oyunculara ve taraftarlarına taşlarla saldırdı.


OYUNCULARA VE TARAFTARLARA TAŞ ATTILAR

Isparta Davrazspor'un konuk olduğu Şuhut Hisar Belediyespor maçı sonrası istenmeyen olaylar yaşandı. Maçın başından bitiş düdüğüne kadar sahaya sürekli patlayıcı madde, şu şişesi atan Şuhut taraftarı, karşılaşma sonrasında da alınan 1-0'lık mağlubiyetle birlikte sahaya indi. Isparta Davrazspor'lu oyuncuların ve taraftara taş atan Şuhut taraftarlarını polis güçleri engellemekte zorlandı.

EMNİYET YETERSİZ KALDI, JANDARMA GELDİ

Bunun üzerine oyuncular ve teknik heyet Isparta taraftarının bulunduğu alana geldi. Bu sırada Şuhut taraftarı stat dışında toplanarak pembe-yeşillilerin bulunduğu bölgeye taşlarla saldırdı. İlçe içinde ve dışındaki tüm yolları kapatan Şuhutlular, "Burası Şuhut, buradan çıkış yok" diye slogan attılar. Emniyetin yetersiz kaldığı olaylarda Jandarma devreye girdi ve Isparta taraftarı güvenlik çemberi altına alındı. Futbolcular otobüslere bindirildi. Ayrıca Davrazsporlu bazı oyuncularda soyunma odasında saatlerce beklemek zorunda kaldılar.

TARAFTARLAR SAATLERCE BEKLEDİ

Olaylarda Isparta Davrazsporlu 10 taraftar ve 1 polis memuru yaralandı. Futbolcular ise aldıkları taş darbelerini hafif sıyrıklarla atlattılar. Araçların camları kırılırken, Isparta taraftarı bulunduğu alandan çıkmak için saatlerce bekledi. Zaman zaman sinirlerin gerildiği ortamda bazı taraftarlar emniyet güçlerine, "Neden buradan çıkamıyoruz. Güvenliği neden sağlamıyorsunuz" diye tepki gösterdiler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Süreyya Sadi Bilgiç Yusuf Ziya Günaydın Isparta Şuhut Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title