Haberler

Amasya Üniversitesi Güreşçileri Madalyalarını Rektör Eren'e Hediye Etti

Amasya'da, 17-20 Nisan Tarihleri Arasında Yapılan Üniversitelerarası Güreş Türkiye Birinciliği Müsabakalarında Derece Alan Amasya Üniversitesi Güreşçileri, Madalyalarını Rektör Zafer Eren'e Hediye Etti.

Amasya'da, 17-20 Nisan tarihleri arasında yapılan Üniversitelerarası Güreş Türkiye Birinciliği müsabakalarında derece alan Amasya Üniversitesi güreşçileri, madalyalarını Rektör Zafer Eren'e hediye etti. Hamit Kaplan Kapalı Spor Salonu'nda yapılan ve 29 üniversiteden 69 sporcunun katıldığı müsabakalarda 66 kiloda grekoromen stilinde Türkiye birincisi olan Amasya Üniversitesi öğrencisi Erkan Ülvan, serbest stilde 60 kiloda Türkiye üçüncüsü olan Sezar Akgül, 96 kiloda serbest stilde Türkiye üçüncüsü olan Mehmet Uyar ve 84 kilogram serbest stilde Türkiye üçüncüsü olan Naim Köten, aldıkları madalyalarını Amasya Üniversitesi Rektörü Zafer Eren'e armağan etti. Amasya Üniversitesi'nin ilk madalyasını aldığını, Amasya'yı ve üniversiteyi müsabakalarda en iyi şekilde temsil eden güreşçi öğrencilerin tüm üniversitenin gururu olduklarını belirten Prof. Dr. Zafer Eren, güreşçilere bundan sonraki gidecekleri müsabakalarda başarılar diledi. Amasya Üniversitesi öğrencilerinden Erkan Ülvan, 8 Mayıs'ta Roma'da yapılacak olimpiyat ön eleme turnuvasında vize arayacak, dereceye girmesi durumunda Pekin Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsil etme şansını yakalayacak. 55 kiloda Türk Milli Takımı'nda yer alan Sezar Akgül ise Pekin'de Türkiye adına madalya arayacak sporcular arasında.

(DY-SA) 21.04.2008 16:02 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title