Haberler

Altay'da Ferdi Hırs Küpü

İKİNCİ Lig Beyaz Grup'ta sezona Kartepe kampında hazırlanan Altay'da Ferdi, hırsıyla dikkat çekiyor.

İKİNCİ Lig Beyaz Grup'ta sezona Kartepe kampında hazırlanan Altay'da Ferdi, hırsıyla dikkat çekiyor. Geçen sezon 3'üncü Lig'de özellikle play off etabında gösterdiği performansla beğeni toplayan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, Altay'da kalmaktan büyük mutluluk duyduğunu, yeni sezonda camiaya bir şampiyonluk daha yaşatmak için mücadele edeceklerini söyledi. Ferdi, "Kartepe'de iyi bir hava yakaladık. Moralimiz yerinde. Tüm takım arkadaşlarım üst düzeyde gayret gösteriyor. Hazırlıklara erken başlamamız büyük avantaj olacak. Erken form tutup ligi ilk haftalarda domine edeceğimize inanıyorum" dedi.

Gaziantepspor altyapısından yetişen ve geçen sezon Amedspor'dan transfer edilen Ferdi, 3 play off, 15 lig ve 1 kupa maçında görev almış, bu müsabakaların 8'inde ilk 11'de sahaya çıkıp 3 gol kaydetmişti.

Öte yandan Altay, Kartepe kampındaki ilk ve tek hazırlık maçını 27 Temmuz Perşembe günü Gölcükspor ile oynayacak. Siyah beyazlı ekip, geçen sezon 3. Lig 1. Grup'ta mücadele ettiği rakibiyle yenilenen kadrosuyla karşılaştıktan sonra 29 Temmuz'da kampı noktalayıp İzmir'e dönüş yapacak.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kartepe İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title